Šta nam je doneo žreb LŠ - Barselona ima penal, Juve hvali Fortunu, prštaće u Mančesteru i Madridu!

Izvor: Sportske.net, 16.Dec.2019, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta nam je doneo žreb LŠ - Barselona ima "penal", Juve hvali Fortunu, prštaće u Mančesteru i Madridu!

Kolike su šanse timova da se plasiraju u četvrtfinale najelitnijeg evropskog takmičenja?

Danas je 16 najboljih evropskih timova saznalo svoje rivale na putu ka tituli prvaka Evrope.

Voljom žreba u Nionu videćemo sjajne utakmice, a najveću pažnju će privući susreti između španskih i engleskih ekipa.

Pravi spektakl videćemo u dvomeču Real Madrid - Mančester siti, dva tima koja nisu u najboljoj formi, iako Madriđani nemaju preveliki >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zaostatak u domaćem šampionatu kao Siti.

Teško je predvideti ko će izaći kao pobednik, Real želi da napravi seriju pobeda u svim takmičenjima, dok bi se Pep Gvardiola najradije fokusirao na jedini trofej koji mu nedostaje na Etihadu.

Šanse: 50:50.

Drugi susret španskih i engleskih timova jeste onaj Atletika i Liverpula, "redsi" se s pravom mogu smatrati favoritima, Atletiko igra dosta promenljivu sezonu, ali bez velikih padova.

Šanse: 60:40 u korist Liverpula.









Veliki evropski klasik nas očekuje u Londonu i Minhenu gde će snage odmeriti Čelsi i Bajern. Dva kluba su u totalno drugačijim situacijama, "plavci" žele da izgrade budućnost sa Lampardom, dok će Bavarci jurišati i na evropski tron kako bi dokazali da jesu tim za najveća dela.





Šanse: 70:30 u korist Bajerna.

Juventus može biti veoma srećan žrebom koji mu je dodelio Lion. Italijani su apsolutni favoriti i pored činjenice da Mauricio Sari još uvek nije sasvim "legao" igračima u Torinu, dok će Lion morati na "bjankonere" bez najboljeg igrača Memfisa Depaja.

Šanse: 80:20 u korist Juventusa.

Dva tima koja su priželjkivala jedan drugog su svakako Atalanta i Valensija. Presudno bi mogli biti evropsko iskustvo ekipe sa Mestalje koja već godinama igra u Ligi šampiona i Ligi Evrope, mada "boginju" su već svi otpisali nakon tri kola i jednog boda, pa je pronašla put do nokaut runde.



Šanse: 70:30 u korist Valensije.


Veoma atraktivan susret nas čeka između Totenhema i Lajpciga. Dolaskom Žozea Murinja Sparsi deluju kao preporođena ekipa, dok su "bikovi" u strašnom naletu forme pod vođstvom Julijana Nagelsmana kojem će ovo biti najveći trenerski ispit u dosadašnjem toku karijere. "Posebni" zna kako se igraju eliminacioni mečevi štp će mu predstavljati veliku prednost.



Šanse: 60:40 u korist Totenhema.


Barselona može biti sasvim zadovoljna žrebom koji ga je namerio na Napoli koji se nalazi u rasulu. Nema sumnje da će Katalonci iskoristiti priliku da iskoriste haos na San Paolu, a Đenara Gatuza čeka praktično nemoguća misija. Sve ide u prilog Barsi, pa je za očekivati da ovo bude možda i najneizvesniji par.

Šanse: 90:10 u korist Barselone.

Šta vi očekujete od osmine finala Lige šampiona.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.