Šta je sa Topićem, Teom i Tompkinsom? Sferopulos otkrio stanje Zvezdinih rekonvalescenata

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2024, 22:47

Šta je sa Topićem, Teom i Tompkinsom? Sferopulos otkrio stanje Zvezdinih rekonvalescenata

Navijači nestrpljivo očekuju njihov povratak na teren.

Trener Crvene zvezde Joanis Sferopulos pohvalio je pristup svoje ekipe na meču protiv Krke.

Crveno-beli su ubedljivo slavili (110:57) u utakmici 22. kola ABA lige.

- U košarci je kao i u životu ništa nije poklonjeno. Nikad ne možete znati rezultat pre dolaska na igru, a za nas, bitno je kako smo pristupili igri. Videli ste razliku, možete razumeti da smo odigrali ozbiljno, nismo potcenili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << protivnika, znali smo da će se boriti jer žele da ostanu u ligi. Čestitam igračima - rekao je Sferopulos.

Sve je zanimalo kakva je situacija sa povređenim igračima: Milošem Teodosićem, Nikolom Topićem i Trejom Tompkinsom.

Oni su u periodu rehabilitacije, oni će trenirati još više i kad nam doktor da pravo da igra s timom, oni će trenirati s timom. Trenutno, oni jačaju svoje telo, mišiće, na mestima gde treba. Topić jača koleno, Teodosić jača zglob, Tompkins oko kolena i oni treniraju individualno, ići ćemo korak po korak dok ne dođe do timskog treninga. Onda će oni igrati.

Nije imao odgovor na pitanje kada ih očekuje na terenu.

- Ne znam, doktori moraju biti precizni. Ja ne znam, to je procedura koja ide iz dana u dan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.