Šta je Tumba istumbao? Nije kako smo očekivali (SASTAVI)

Izvor: Sportske.net, 10.Sep.2019, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta je Tumba ''istumbao''? Nije kako smo očekivali (SASTAVI)

Objavljene startne postave reprezentacija Luksemburga i Srbije pred večerašnji okršaj.

Posle poraza od Portugala, šanse reprezentacije Srbije da se plasira na Evropsko prvenstvo kroz aktuelne kvalifikacije svedene su na minimum.

Od večerašnjeg (20:45h) duela u Luksemburgu praktično počinje priprema za martovski plej-of Lige nacija, što će nam biti poslednja šansa za plasman na EURO 2020.

Selektor Ljubiša Tumbaković je najavio da će napraviti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nekoliko promena u startnoj postavi u odnosu na meč sa Portugalcima na ''Rajku Mitiću'' i to je večeras i učinio.

Ali, ne onako kako smo predviđali...

Dmitrović je ostao na golu, ništa od šanse za Rajkovića, ali zato je veteran Rukavina dobio priliku na poziciji desnog beka, što je možda i dobra vest pošto njega nije bilo na terenu ni u Ukrajini gde smo doživeli debakl (5:0), ni protiv Portugala u subotu (2:4).

Nova imena u startnoj postavi su i Spajić, Katai, Lukić, Milinković-Savić, kao i Ljajić, čiji se nastup i očekivao posle povrede Tadića.

Luksemburg: Moris - Žerson, Šano, Karlson - Rodrigez, O. Til, Bareiro Martins, Žans - V. Til - Devil, Sinani.

Srbija: Dmitrović - Rukavina, Spajić, Maksimović, Kolarov - Lukić, Milivojević - Katai, Milinković-Savić, Ljajić - Mitrović.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na kraju teškog sportskog dana, raspoloženje su nam popravili naši fudbaleri! (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Sep.2019

Naš nacionalni tim večeras pokazao pravu reakciju posle bolnog poraza od Portugala pre tri dana...U meču petog kola kvalifikacione Grupe B, u borbi za plasman na Evropsko prvenstvo, reprezentacija Srbije je večeras kao gost savladala selekciju Luksemburga rezultatom 3:1...Selektor Tumbaković je...

Nastavak na Sportske.net...

Kako jedna pobeda ''Orlova'' odmah popravi atmosferu, šta se dešavalo posle meča u Luksemburgu? (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Sep.2019, 20:09

Neka ovo našim reprezentativcima bude dodatni podstrek da makar i ''zaobilaznim'' putem stignu do plasmana na Evropsko prvenstvo...Poraz od Portugala u subotu nas je značajno udaljio od drugog mesta u našoj kvalifikacionoj grupi, samim tim i plasmana na Evropsko prvenstvo, pa je sinoćnje gostovanje...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.