Izvor: Danas, 26.Sep.2022, 14:12

Šta će biti sa ograničenim cenama namirnica: Uskoro skidanje jedne po jedne sa liste

Vlada je Uredbom novembra prošle godine ograničila cene pojedinih osnovnih životnih namirnica i to će važiti još neko vreme, s tim što će država uskoro razmatrati da to “dereguliše”, odnosno da sa tog spiska zamrznutih cena polako isključuje jednu po jednu namirnicu, najavio je danas Uroš Kandić, državni sekretar u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uskoro ukidanje ograničenja cena za pojedine namirnice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Sep.2022

Državni sekretar u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija Uroš Kandić izjavio je danas da se još zna do kada će cene osnovnih životnih namirnica biti ograničene, ali da bi za pojedine ograničenje uskoro moglo da bude ukinuto..."Vodićemo računa da izlazimo iz toga, koje namirnice...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.