Šta Meginih 50+ skokova u duelu sa Zvezdom govore o pristupu igrača?

Izvor: Sportske.net, 08.Maj.2018, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta Meginih 50+ skokova u duelu sa Zvezdom govore o pristupu igrača?

Sada je valjda jasno zašto je Dušan Alimpijević apostrofirao odnos broja skokova posle poraza od Mega Bemaxa.

Košarkaši Mega Bemaxa u nedelju su savladali Crvenu zvezdu mt:s (76:74) u okviru 7. kola Super lige, a dan kasnije trener aktuelnog šampiona Srbije odlučio je da se povuče.

Dušan Alimpijević je posle poraza od Mega Bemaxa apostrofirao odnos broja skokova (54:33), a junak utakmice objasnio je šta taj statistički parametar zapravo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << znači.

"Skok jeste jedan od segmenata igre gde se najviše vidi želja za pobedom. Ali opet, nisam ja bio jedini koji je uvek bio pod košem i u čijim rukama je lopta završavala. Imali smo 54 skoka u celoj utakmici, od toga 22 u napadu", rekao je Stefan Fundić.

Junak Megine pobede upisao je 19 poena i ostvario 18 skokova.

"Svima nam se igralo, bili smo odlični sa dosta energije. U svaki duel ulazimo maksimalno motivisani, a adrenalin se povećava, naravno, kada igramo protiv ekipe kao što je Zvezda. Takve utakmice mogu da nam donesu samo dobro i zbog toga nikada nemam tremu i uvek jedva čekam da istrčim na parket", dodao je Fundić.

Nakon sedam kola ekipa Mega Bemaxa zauzima treće mesto u Grupi A sa skorom 4-3, a ispred tima Dejana Milojevića nalaze se Crvena zvezda mt:s (5-2) i Borac (6-1).

U sledećem kolu Mega gostuje zemunskoj Mladosti.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Partizan kažnjen zbog kapitena, Čačani prošli najgore

Izvor: Sportske.net, 08.Maj.2018

Propisi su propisi....Direktor Košarkaške lige Srbije Leon Deleon izrekao je disciplinske mere pojedincima i klubovima koji se na mečevima 7. kola Super lige nisu pridržavali pravila...Trener Mega Bemaxa Dejan Milojević i plejmejker Crvene zvezde mt:s Tejlor Ročesti kažnjeni su sa po 6.000 dinara...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.