Srpski futsaleri poraženi od Bosne i Hercegovine

Izvor: Beta, 03.Feb.2021, 21:31

Srpski futsaleri poraženi od Bosne i Hercegovine

Fustal reprezentacija Srbije poražena je danas u Novom Sadu od selekcije Bosne i Hercegovine sa 2:4 (1:2), u meču drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.Gostujuća selekcija povela je u šestom minutu golom Davora Arnautovića, da bi reprezentacija Srbije izjednačila u 18. minutu preko Marka Pršića sa penala. Do kraja prvog poluvremena gosti su ponovo poveli golom Bilala Jelića u 19. minutu.Drugo poluvreme je počelo ranim golom gostiju preko Srdjana Ivankovića u 21. minutu, a Srbija je golom Stefana Rakića u 23. minutu smanjila rezultat na 2:3. Konačan rezultat na meču postavio je Ivanković u 34. minutu.Nakon dva odigrana meča u Grupi 4 kvalifikacija za Evropsko prvnestvo, Bosna i Hercegovina je na prvom mestu tabele sa šest bodova, dok selekcija Srbije trenutno sa jednim bodom zauzima treće mesto.Evropsko prvenstvo održaće se od 19. januara do 6. februara 2022. godine u Amsterdamu i Groningenu, a plasman će obezbediti osam pobednika grupa i šest najboljih drugoplasiranih selekcija, dok će sedmi i osmi sa liste najboljih drugoplasiranih igrati baraž.Srpska futsal reprezentacija naredni meč igra protiv selekcije Severne Makedonije 5. marta na domaćem terenu.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PORAZ ORLOVA U NOVOM SADU: Srpski futsaleri poraženi od Bosne i Hercegovine!

Izvor: Kurir, 03.Feb.2021

Futsal reprezentacija Srbije poražena je u Novom Sadu od selekcije Bosne i Hercegovine sa 2:4 (1:2), u meču drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.