Srpski bokseri spremni za Omladinsku zlatnu rukavicu u Banjaluci

Izvor: B92, 08.Feb.2023, 15:46

Srpski bokseri spremni za "Omladinsku zlatnu rukavicu" u Banjaluci

Selektor omladinske reprezentacije Srbije Nebojša Čurović izjavio je da su naši bokseri spremni za "Omladinsku zlatnu rukavicu".

"Omladinska zlatna rukavica" će biti održana u Banjaluci od 24. do 26. februara.

Organizatori "Omladinske zlatne rukavice" su Bokserski savez Republike Srpske i BK Slavija iz Banjaluke uz podršku BS Srbije.

"Očekuje se izuzetno jak turnir koji će obilovati kvalitetnim mečevima i žestokom konkurencijom, posebno jer većina >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << takmičara će u Banjaluku stići sa priprema za sezonu koja je u povoju. Turnir u Banjaluci za srpske reprezentativce će biti ujedno i izborni za Evropsko omladinsko prvenstvo koje je na programu krajem aprila u Jermeniji", rekao je Čurović, preneo je BSS.

On je naveo da će srpski bokseri pred odlaska na EP imati proveru forme u Budvi.

"Učestvovaćemo na 'Jadranskom biseru', koji će po selekcijama koje su prijavljene na ovo takmičenje, biti nezvanično prvenstvo sveta u malom, jer ćemo na delu videti i najjače škole boksa, Kubance i Ruse. Naši momci vredno rade, svakodnevno su u salama, posvećeni su zadatku koji je ispred njih postavljen i verujem da ćemo se sa svih takmičenja koja sam naveo doneti medalje Srbiji", zaključio je Čurović.

Na spisku selektora Čurovića za učešće u Banjaluci se nalaze: Hristofer Dimitrov, Dženis Vanić, Vukašin Marković, Srdjan Teofilović, Srdjan Tomić, Filip Džida, Luka Mihajlović, Strahinja Mošarinski, Vladimir Beriša, Nikola Cvetković, Dimitrije Andrejević, Adam Krstović i Marko Pižurica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.