Real u finalu SP za klubove

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Feb.2023, 12:58

Real u finalu SP za klubove

Fudbaleri Real Madrida pobedili su večeras ekipu egipatskog Al Ahlija sa 4:1 (1:0) i plasirali se u finale Svetskog prvenstva za klubove.

Golove za španski klub postizali su Vinisijus Žunior u 42. minutu, Valverde u 46. minutu, Rodrigo 92. minutu i Serhio Aribas u 98. minutu.

Jedini gol za Al Ahli postigao je Ali Malul u 65. minutu, kad je bio precizan sa bele tačke.

Fudbaleri Al Hilala iz Saudijske Arabije prvi su finalisti Svetskog prvenstva za klubove, pošto su u utorak savladali brazilski Flamengo sa 3:2 (2:1).

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Srpski bokseri spremni za "Omladinsku zlatnu rukavicu" u Banjaluci

Izvor: B92, 08.Feb.2023

Selektor omladinske reprezentacije Srbije Nebojša Čurović izjavio je da su naši bokseri spremni za "Omladinsku zlatnu rukavicu"..."Omladinska zlatna rukavica" će biti održana u Banjaluci od 24. do 26. februara...Organizatori "Omladinske zlatne rukavice" su Bokserski savez Republike Srpske i BK...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.