Srpski Luka Modrić, SMS koji zabrinjava i tandem koji svi želimo da vidimo! (OCENE)

Izvor: Sportske.net, 10.Sep.2018, 23:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Srpski Luka Modrić", SMS koji zabrinjava i tandem koji svi želimo da vidimo! (OCENE)

Šta smo videli večeras u Beogradu?

Fudbaleri Srbije večeras su u Beogradu odigrali nerešeno 2:2 sa selekcijom Rumunije u okviru drugog kola grupi 4 Lige nacija.

Vrlo čudna utakmica, prštalo je na sve strane.

U trenucima kada smo igrali dobro imali smo i povoljan rezultat, čim smo ponovo postizali golove kao da smo stali i to ne može da hrabri.

Rumuni su došli svesno sa namerom da prepuste incijativu pulenima Mladena Krstajića i strpljenjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << došli do vrlo bitnog boda u najtežem gostovanju u grupi.

U Rumuniji sigurno neće biti lako, ali prvo da vidimo kako smo odigrali večeras.

Dmitrović (6,5): Primio je pogodak na prvu stativu što se golmanima uvek uzima za zlo, ali nas je i majstorski "povadio" u finišu meča. Da nije primio dva gola, dobio bi više.

Rukavina (6): Jedan je od krivaca za drugi gol Rumuna, bio prisutan u fazi napada, ali bez upotrebljivog centaršuta.

Spajić (6): Bolji od dva štopera, prilično nesiguran u primopredaji lopte.

Veljković (5): Košmarno veče za fudbalera Verdera, ali kada su mladi igrači u pitanju morate da ih istrpite. Sad, što takmičarski mečevi ne služe za to, to je već druga tema.

Kolarov (6): Umalo tragičar meča zbog skrivljenog penala, ofanzivne akcije i maltene asistencija Mitrovića su ga "oprale" od niže ocene.

Lukić (7): Nekadašnji fudbaler je otkrovenje meča, diktirao je tempo i uvekje tražio rešenja unapred. Dobili smo kreativnog vezistu na duže staze, stilom je podsetio na Luku Modrića.

Maksimović (6): Trudio se i borio tokom čitavog dela meča, ali je defanzivno često kasnio i imao nekoliko pogrešnih dodavanja koja su mogla da nas skupo koštaju.

Milinković Savić (5): Ne ide, pa ne ide. Više niko ne zna šta je razlog Sergejovih slabih igara u reprezentaciji, formacija je maltene bila podređena njemu jer je Tadić morao na stranu. Previše nonšalantan u pojedinim trenucima i to je ono što nervira javnost. Nonšalancija se zaslužuje.

Tadić (6): "Žrtva" Krstajićevih taktičkih zamisli, na krilu nije uspeo da doprinese onoliko koliko može i koliko radi u Ajaksu. Njegovu sjajnu formu iz Holandije je trebalo preneti ovde, ali to se nije desilo.

Ljajić (5,5): Jalovo, sporo i indisponirano je delovalo izdanje fudbalera Bešiktaša u Humskoj. Igrač je koji ume da napravi razliku, ali mu je potrebno mnogo prostora za šta se večeras nije izborio.

Mitrović (8,5): Mitrogol nastavlja da žari i pali! Odličnu formu u Fulamu preneo je i u reprezentaciji i tako nastavio seriju pogodaka u dresu "Orlova". Čim protiv Litvanaca nije imao sreće, znalo se da negde mora da eksplodira. "Inzagijevski" pogodak i "uradi sam" gol su potvrda klase koju srpski napadač poseduje. Nažalost, ne može da igra sam protiv svih 11...

Kostić (6): Odigrao poslednjih pola sata, imao nekoliko dobrih prodora, ali saigrači ga nisu ispratili na pravi način.

Matić (6): Vidi se da je rovit i da još uvek nije sto posto spreman, u nekim trenucima prilično nesiguran, ali je imao sjajan pokušaj koji je odbranio Tatarušanu pred kraj meča.

Prijović (6): Imao tek nešto više od 15 minuta da pokaže šta zna i odmah ušao u priliku nakon kombinacije sa Mitrovićem. Igra sa dva napadača donosi mnogo rizika u modernom fudbalu, ali svi želimo da vidimo taj tandem Mitrović-Prijović od prvog minuta barem na jednoj utakmici.

Mladen Krstajić (5): Ako je cilj bio da razigramo što više igrača, onda zamisao Krstajića i nije bila toliko loša. Međutim, primetno je da ekipa nije uigrana i da nema šablona u igri, igra se stihijski i bez smislenih akcija. Izmene su bile vrlo čudne, zamenio je Lukića koji je do tog trenutka držao sve pod kontrolom, Tadića u najboljoj formi je "žrtvovao" zbog Milinkovića Savića...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Stepanović o "Orlovima": "Ovo nije trenutak za eksperimente, smetaju mi međusobne prozivke"

Izvor: Sportske.net, 11.Sep.2018, 19:08

Bivši trener brojnih evropskih i domaćih ekipa ipak smatra da mladima treba pružiti šansu...Fudbaleri Srbije sinoć su u okviru drugog kola Lige nacija odigrali nerešno sa Rumunima...Bilo je 2:2 u Beogradu, mogli smo i do sva tri boda, ali i da ostanemo bez tog jednog...Proslavljeni srpski trener...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.