Srbija dobila odličan štoperski tandem, šta Veljković misli o tome? (video)

Izvor: Sportske.net, 14.Okt.2018, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija dobila odličan štoperski tandem, šta Veljković misli o tome? (video)

Odbrana je i u Podgorici i danas odlično funkcionisala na čelu sa njima dvojicom.

Nikola Milenković i Miloš Veljković polako postaju sve bolji tandem u odbrani našeg nacionalnog tima, što su potvrdili i u dve najnovije utakmice Lige nacija, protiv Crne Gore (2:0) i Rumunije (0:0).

Posle današnjeg meča u Bukureštu, Miloš Veljković je u razgovoru sa novinarima izrazio zadovoljstvo saradnjom sa popularnim ''Blekijem''.

''Treba nam >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << još malo vremena da se uigramo, ali mislim da smo dobro odigrali ove dve utakmice. Dosta pričamo, pomažemo se i mislim da možemo da budemo zadovoljni'', istakao je Veljković.

Kada je sama utakmica u pitanju, Veljković žali za pobedom, ali ni ovakvim ishodom nije nezadovoljan.

''Mislim da smo dobro igrali, imali smo dosta šansi, ali nažalost nismo uspeli da damo gol. Hteli smo obe utakmice da dobijemo, ali mislim da možemo da budemo zadovoljni sa četiri osvojena boda'', konstatovao je Veljković i pohvalio atmosferu na Nacionalnom stadionu u Bukureštu.

U prilogu je njegova kompletna izjava.

--

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.