U Bukureštu Radonjić umesto Živkovića, drugačije i na golu (UŽIVO, 15 č)

Izvor: Vesti-online.com, 14.Okt.2018, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Bukureštu Radonjić umesto Živkovića, drugačije i na golu (UŽIVO, 15 č)

Naš selektor Krstajić se opredelio za dve promene u timu za meč s Rumunijom u Ligi nacija u odnosu na susret u Podgorici.

Rumunija: Tatarušanu, Manea, Tamaš, Sapunaru, Toska, Baluca, Marin, Maksim, Stančiju, Draguš, Cukudean. Selektor: Kontra.

Srbija: Rajković, Rukavina, Milenković, Veljković, Rodić, Lukić, Maksimović, Gaćinović, Tadić, Radonjić, Mitrović. Selektor: Krstajić.

Dakle, umesto Dmitrovića, koji nije imao mnogo posla protiv Crne >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Gore onomad u Podgorici, na meču s Rumunima u četvrtom kolu Lige nacija braniće Rajković, a Radonjić je dobio prednost u odnosu na Živkovića. Ostalo je isto.

I u Bukureštu je naš najveći adut napadač Mitrović, koji je po dva gola dao i Crnogorcima i Rumunima kad smo igrali na Partizanovom stadionu prošlog meseca. Tada je bilo 2:2, a golove smo primili zbog nesmotrenosti i nespretnosti, takoreći ni iz čega.

Startnih 11| #SrcemSvim #Orlovi#NationsLeague #FSS pic.twitter.com/RUKrjqNNPT— Fudbalski savez Srbije | FA Serbia (FSSrbije) October 14, 2018

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uživo: Pun stadion u Bukureštu dočekao Orlove

Izvor: Vesti-online.com, 14.Okt.2018

Naš selektor Krstajić se opredelio za dve promene u timu za meč s Rumunijom u Ligi nacija u odnosu na susret u Podgorici...- Iza gola Predraga Rajkovića je upaljen veliki brj baklji i dimnih bombi, sudija je na kratko prekinuo meč!..- 1. minut - Sa centra su krenuli fudbaleri Srbije i odmah su izborili...

Nastavak na Vesti-online.com...

Uživo: Tadić promašio penal!

Izvor: Vesti-online.com, 14.Okt.2018

Naš selektor Krstajić se opredelio za dve promene u timu za meč s Rumunijom u Ligi nacija u odnosu na susret u Podgorici...-..- 38. minut - Nova, velika šansa za Srbiju i opet lopta ide malo pored stative!..Mitrović je dodao do Radonjića koji je odlično prošao po levoj strani i uputio loptu na...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.