Spremna smena Inzagija: Milan bira naslednika između Tasotija i Brokija

Izvor: MozzartSport.com, 08.Mar.2015, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spremna smena Inzagija: Milan bira naslednika između Tasotija i Brokija

„Primili smo izjednačujući gol kao najveće neznalice“, kaže Pipo i dodaje da je na čelnicima kluba da donesu ispravnu odluku u vezi sa njegovim statusom

Trener Milana Filipo Inzagi rekao je da je spreman da napusti mesto šefa stručnog štaba ukoliko uprava kluba veruje da je to pravi potez. Pritisak na šefa struke Rosonera pojačao se posle remija sa Veronom, kad se njegov tim u finišu meča opredelio za defanzivnu taktiku, za šta je u petom minutu nadoknade >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kažnjen izjednačujućim pogotkom - 2:2.

Veoma smo razočarani, verovali smo da ćemo izaći iz krize, ali smo primili izjednačujući gol kao najveće neznalice. Odigrali smo odlično, ali nismo uspeli da osvojimo tri boda i sada smo u očaju. Što se tiče mog statusa, klub mora da donese ispravnu odluku i sve je na čelnicima. Gledam samo napred i videćemo šta će se desiti“, rekao je Inzagi.

Nekadašnji golgeter je na sledeći način objasnio odluku da posle vođstva zameni napadača Ðampaola Pacinija štoperom Salvatoreom Boketijem u 77. minutu.

Vezni red je bio istrošen i nisam imao odgovarajuće zamene, pa sam želeo da Luku Antonelija pomerim ofanzivnije i da preko kontri ugrozimo Veronu. Mislio sam da ćemo pre postići nego primiti gol. Ipak, to se nije desilo“, zaključio je Inzagi.

Kao mogući kandidati za klupu Rosonera spominju se trener drugog tima Milana Mauro Tasoti i nekadašnji Inzagijev saigrač Kristijan Broki.

Milan se nalazi na desetom mestu na tabeli Serije A sa 35 bodova.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Inzagi: Čelnici Milana moraju da donesu ispravnu odluku

Izvor: Blic, 08.Mar.2015

Trener Milana Filipo Inzagi rekao je da je spreman da napusti mesto šefa stručnog štaba ukoliko uprava kluba veruje da je to pravi potez...Inzagi se našao na udaru medija i čelnika posle remija protiv Verone (2:2) u Seriji A jer je se u finišu meča opredelio za defanzivnu taktiku, posle čega...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.