Spremite se za rat i najveći transfer u istoriji, priznao je i Zidan: Pogba može sve, Real ga hoće!

Izvor: MozzartSport.com, 15.Jun.2015, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spremite se za rat i najveći transfer u istoriji, priznao je i Zidan: Pogba može sve, Real ga hoće!

Kada Zidan kaže da se divi nekom igraču, onda je jasno šta je u pitanju. Licitacija će ići i na preko 100.000.000 evra, Barselona se neće predati, a ostalima ostaje da čekaju epilog bitke španskih titana

Ime koje će obeležiti prelazni rok u Evropi je definitivno Pol Pogba. Gledaćemo pravi rat ovog leta za autogram fenomenalnog Francuza iz Juventusa koji je na meti gotovo svih velikih evropskih klubova.

Ali kada dođe do situacije da je igrač >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << toliko poseban i da ga žele svi, onda se samo dva kluba pitaju: Real Madrid Barselona! Kada oni naciljaju nekoga, tu Mančesteri, Čelsi, PSŽ, Bajern, Italijani  i ostali ne mogu ništa i ostaje im samo da sede i čekaju.

Izvesno je da će Pol Pogba biti sledeća meta rata španskih divova, a danas je stigla i potvrda iz Madrida da je Pogba prva želja.

Legenda Juventusa i Reala, Pogbin zemljak Zinedin Zidan otkrio je da je as Juventusa želja Reala.

“Mnogi klubovi su zainteresovani za njega, a među njima je i Real Madrid. Neminovnost je da su talentovani igrači poput njega na meti velikih klubova. Za njegov napredak je najvažnije da bude u nekoj zdravoj sredini. Pogba je fenomenalan igrač. Ono što mi se najviše sviđa kod njega je što na terenu može da uradi sve. On je kompletan igrač koji postiže golove i vuče ekipu napred”, rekao je Zidan. 

Kada Real ovako nacilja neko pojačanje onda planove može da mu pokvari samo Barselona. Juventus je ovde žrtva koja jedinu utehu ima u tome što će se dobro naplatiti. baš kao i u slučaju čuvenog Zidanovog prelaska iz Juventusa u Real, tako bi i Pogba mogao da ispiše istoriju fudbala.

Zidan je u Juventus došao za samo 3.500.000 evra, a otišao za svetski rekord od 73.500.000 evra. Nešto slično je moguće i sa Pogbom. Stara Dama ga je dovela bez obeštećenja, a ako joj ga neko bude preoteo moraće za to da plati sumu od devet cifara i sruši svetski rekord u visini trenera. Juventus želi da zadrži Pogbu, to nije sporno. Međutim ako stigne Realova ili Barsina ponuda od 100.000.000 evra ili više, Juve će biti nemoćan kao u slučaju Zidana.

Međutim, oprez i sa Barselonom. Katalonci ne kriju da hoće Pogbu, imaju problem registracije novih igrača do januara, ali se i dalje nadaju da je moguće. Nije im problem da iskeširaju preko 100.000.000 evra, već su pobeđivali ljutog rivala u trkama za potpis Nejmara i Suareza.

Sve miriše na rat šanskih divova za potpis momka kojem se predviđa da je siguran osvajač Zlatne lopte u budućnosti. U ovom trenutku na tržištu ne postoji atraktivniji igrač od Pogbe. A, kada se pojavi takav fudbaler, svi znaju šta to znači na fudbalskoj pijaci...

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Alegri se pomirio s Pogbinim odlaskom, Depaj ga “završava“ za Junajted

Izvor: MozzartSport.com, 16.Jun.2015, 09:47

Lome se koplja oko potpisa francuskog asa, a trener Stare dame je svestan da klub ne može da ga zadrži..Juče je Zinedin Zidan javno priznao da Real Madrid hoće da dovede Pola Pogbu, poznat je i interes Barselone za sjajnog Francuza, a  jedini klub koji španskim velikanima eventualno može da pomrsi...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.