Sport uživo: Bolt nije baš najbrži

Izvor: RTS, 24.Mar.2013, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sport uživo: Bolt nije baš najbrži

Usain Bolt nije najbrži na planeti makar kada je trka od 400 metara u pitanju. Najbrži sprinter završio trku na drugom mestu iza Mikolasa Maitlanda. Ronaldo privrženost nacionalnom timu dokazao tako što putuje sa saigračima u Azerbejdžan iako ne može igrati kvalifikacioni meč zbog parnih žutih kartona. Fetel trijumfovao u Maleziji.

17.10 - Najbolji srpski automobilista Dušan Borković bio je uspešan na startu sezone Evropskog kupa turing automobila pošto je osvojio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << bodove na obe trke koje su danas vožene na čuvenoj pisti u Monci. Član NIS Petrol Rejsing Tima u prvoj trci je zauzeo 8. mesto, a u drugoj je bio treći u najjačoj klasi (S2000) elitnog evropskog takmičenja.

16.30 - Fetel se izvinio Veberu što ga je pretekao u završnici trke i osvojio Gran pri Malezije. Veber je vodio tokom većeg dela trke, ali ga je Fetel, uprkos nalogu uprave tima, pretekao pred kraj. "Sada se osećam kao crna ovca. Sve što mogu da kažem jeste da se izvinem Marku. Nisam ponosan zbog ove pobede koja je trebalo da pripadne njemu", rekao je Fetel koji je ignorisao tokom trke na Sepangu naređenja tima da uspori.

15.40 - Navijači Rendžersa imali su zanimljivu poruku za svoje igrače koji su izgubili bodove na meču protiv Stirlinga koji je završen bez golova. Na transparentu koji su podigli navijači pisalo je: "Maenje tvitovanja više treninga". Poruka se odnosi na fudbalere Rendžersa koji sve više vremena provode na društvenim mrežama.

15.30 - Goran Pandev ostao je pri stavu da je njegov potpis falsifikovan prilikom glasanja za najboljeg trenera. Makedonski reprezentativac kaže da je glasao za Žozea Murinja, a ne za Vinsente del Boskea koji je i osvojio nagradu za najboljeg trenera. „Mogu samo da kažem da potpis na faksu nije moj. Murinjo je bio kandidat za kojeg sam glasao i to svako zna", rekao je Pandev pred kvalifikacioni meč sa Belgijom.

15.05 - Nenad Zimonjić prekinuće saradnju sa Šveđaninom Robertom Lindštedom koji mu je bio partner u dublu. „Još ne znam s kimć ću igrati sezonu na šljaci i statak sezone, Možda ću igrati sa više različitih partnera, zavisi od opcija koje budu", rekao je Zimonjić.

14.40 - Mateo Kovačić, mladi hrvatski fudbaler rekao je da mu saigrač iz Intera Dejan Stanković nije čestitao trijumf Hrvatske nad Srbijom. „Stanković je deset godina u Interu i puno mi je pomogao kao i Samir Handanović. Ipak posle utakmice se nisam čuo sa njim. Na pobedi mi je čestitao direktor Intera", rekao je Kovačić.

14.00 -  Los Anđeles Klipersi savladali su Bruklin Netse sa 101:95, a utakmicu je obeležio Kris Pol koji je u 22 poslednje sekunde ubacio sedam od 29 poena koje je postigao na meču.

13.40 - Džolion Leskot izgleda da će biti prva žrtva „čistke" u Mančester Sitiju. Defanzivac „građana" dobio je dozvolu kluba da potraži novu sredinu. Za usluge Leskota zainteresovani su Everton, Njukasl i Aston vila.

13.00 - Usain Bolt nije najbrži, makar kada je u pitanju deonica od 400 metara. Aktuelni šampion na 100 i 200 metara trku na 400 metara završio na 46,44 sekunde što mu je bilo dovoljno za drugo mesto iza Mikolasa Maitlanda koji je bio prvi sa vremenom od 45,79 sekundi.

12.30 - Kristijano Ronaldo dokazao privrženost nacionalnom timu sa kojim će putovati u Azerbejdžan iako nema pravo nastupa zbog parnih žutih kartna. Ronaldo će sa tribina podržavati svoje saigrače,

12.00 - Sebastijan Fetel trijumfovao na trci u Maleziji. Vozač Red Bula pobedio ispred kluskog kolege Marka Vebera i Luisa Hamiltona. Britanski vozač koji vozi za Mercedes imao gaf kada je, umesto u boks svoje ekipe ušao u boks bivše ekipe Meklaren.

11.30 - Zdravko Kuzmanović napustio je reprezentaciju i vratio se u Milano. Portparol Fudbalskog saveza Srbije Aleksandar Bošković je objasnio da je igrač Intera povredio primicač leve noge.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Sport uživo: Ništa ne bih menjao u životu, osim...

Izvor: RTS, 24.Mar.2013

Mario Baloteli se ne kaje ni zbog čega što je uradio u životu, osim situacije u kojoj je bacio na zemlju Interov dres. Usain Bolt nije najbrži na planeti makar kada je trka od 400 metara u pitanju. Najbrži sprinter završio trku na drugom mestu iza Mikolasa Maitlanda. Ronaldo privrženost nacionalnom...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.