Spektakularni golovi Lorijana! U Monaku vrede tnejdžeri, ali veterani u odbrani sve kvare (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 20.Sep.2015, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spektakularni golovi Lorijana! U Monaku vrede tnejdžeri, ali veterani u odbrani sve kvare (VIDEO)

Kneževi nisu pobedili ni u trećem meču na svom terenu

Monako nastavlja rasprodaju u francuskom šampionatu. Ni u trećem meču na domaćem tereni nisu osetili ukus pobede. Kneževi su danas poraženi od Lorijana 2:3 i ostaju na osam bodova posle šest kola. Lorijan je posle očajnog starta počeo da diže formu i ovo mu je bila druga vezana pobeda.

Očajna odbrana i neverovatni golova Lorijana su doveli do neočekivanog epiloga na stadionu Luj II. Monako očigledno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nije doveo adekvatne zamene za Abdenura i Kurzavu. Koentrao se još nije uklopio, a štoperski tandem Rađi - Karvaljo je danas bio očajan. Monako je u dva poslednja meča na svom terenu primio čak pet golova. Isto koliko i 14 mečeva pre toga.

Već u 12. minutu je postalo jasno da Žardima i njegove izabranike ne očekuje srećno popoidne. Ndong je raspalio po lopti sa 25 metara i zakucao projektil u mrežu nemoćnog Subašića.

Domaći su taman došli sebi posle početnog šoka, a već je bilo 0:2. Spektakularan gol Lorijanovih igrača! Šest puta su odigrali pas iz prve i na kraju je Žano pogodio tamo gde treba. Barselona da pozavidi Lorijanovim prvotimcima...

Monaku je nadu vratio mladi Almami Ture koji je glavom posle kornera prepolovio prednost gostiju. Tek što je počelo drugo poluvreme, Monako je stigao do izjednačenja i obradovao malobrojne navijače. I opet je tinejdžer bio strelac. Tomas Lemar je pogodio iz slobodnjaka. Međutim, odbrana Monaka je na kraju još jednom popustila. Mukanđo je postigao gol u 59. minutu  i rešio pitanje pobednika.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.