Spektakl na Enfildu: Salah razbio Romu, Liverpul grabi ka finalu

Izvor: BKTV News, 24.Apr.2018, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spektakl na "Enfildu": Salah razbio Romu, Liverpul grabi ka finalu

Ubedljivom pobedom fudbaleri Liverpula nadomak finala! Na "Enfildu" - totalni spektakl!

Fudbaleri Liverpula nalaze se na korak od plasmana u finale Lige šampiona jer su ubedljivo savladali Romu 5:2 (2:0) na Enfildu.

FOTO: Tanjug/AP/Rui Vieira

Petostruki prvak Evrope zakoračio je jednom nogom u Kijev, pošto će Romi biti potrebno identično čudo kao protiv Barselone u prošloj rundi. Jasno je da se takve senzacije ne događaju često. >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<

FOTO: Tanjug/AP/Dave Thompson

Italijane je uništio Mohamed Salah, koji je letos upravo iz Rome prešao u Liverpul, sa dva majstorska gola u 36. i 47, uz dve asistencije Sadiju Maneu u 56. i Robertu Firminu u 61, a Firmino je još jednom pogodio u 69. minutu.

Nemačka podnela zahtev UEFA za organizaciju EP 2024.

FOTO: Tanjug/AP/Rui Vieira

Činilo se tada da je sav posao bio završen, ali je Roma u finišu preko Edina Džeka i Dijega Perotija iz penala ostavila bar minimalnu nadu.

FOTO: Tanjug/AP/Peter Byrne

Možda bi ishod bio drugačiji da u prvom poluvremenu odličan udarac Aleksandra Kolarova (odigrao ceo meč) nije završio na prečki, uz pomoć golmana Lorisa Karijusa.

FOTO: Tanjug/AP/Rui Vieira

Revanš na Olimpiku igra se 2. maja.

FOTO: Tanjug/AP/Rui Vieira

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.