Specijalno za Bogdana - U ovim patikama će BB8 igrati u Šarlotu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 15.Feb.2019, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Specijalno za Bogdana - U ovim patikama će BB8 igrati u Šarlotu! (foto)

Rešio je Bogdan Bogdanović da na predstojećem "Ol Star" vikendu pokaže ko je i odakle dolazi.

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović za vikend će drugi put u karijeri uzeti učešće na NBA "Ol Star" vikendu.

Drugu godinu za redom Bogi će biti učesnik "Ol Star" utakmice "Zvezda u usponu", a za tu priliku srpski reprezentativac naručio je posebno dizajnirane patike.

Na patikama posebno dizajniranim za Bogdana Bogdanovića radilo se punih 50 sati, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a na kraju je nastalo pravo malo remek delo.

Krila orla u bojama srpske trobojke i inicijali Bogdana Bogdanovića uz broj '8' krase patike koje će prošlosezonski MVP utakmice "Zvezda u usponu" nositi u Šarlotu.

Možda je jedina zamerka ta što krila iz perspektive ljudi koji ih gledaju sa strane formiraju rusku trobojku. Iz perspektive Bogdana Bogdanovića to su svakako boje srpske zastave.

Foto: swithadot.com
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Komesar NBA lige predstavio dresove budućnosti! (video)

Izvor: Sportske.net, 15.Feb.2019

Nešto potpuno novo...Tri sata posle ponoći počinje Ol-star vikend utakmicom "Zvezda u usponu", u kojoj će snage odmeriti najbolji mladi igrači iz Sjedinjenih Država (Tim SAD) i najbolji mladi igrači iz ostatka sveta (Tim ostatak sveta)...Na tehnološkom samitu koji je kao uvertira u Ol-star vikend,...

Nastavak na Sportske.net...

Bogdanović za RTS: Jedan dan da uživaš u košarci bez pritiska

Izvor: RTS, 16.Feb.2019, 08:52

Ovo je uzbudljiv vikend za NBA ligu ali i ljubitelje košarke u Srbiji i regionu. Na godišnjoj smotri najboljih košarkaša, "Ol-Staru", igraju Nikola Jokić, Bogdan Bogdanović, Luka Dončić, Nikola Vučević.. Noćas je odigrana utakmica Zvezda u usponu na kojoj je igrao reprezentativac Srbije...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.