Bogdanović za RTS: Jedan dan da uživaš u košarci bez pritiska

Ovo je uzbudljiv vikend za NBA ligu ali i ljubitelje košarke u Srbiji i regionu. Na godišnjoj smotri najboljih košarkaša, "Ol-Staru", igraju Nikola Jokić, Bogdan Bogdanović, Luka Dončić, Nikola Vučević... Noćas je odigrana utakmica Zvezda u usponu na kojoj je igrao reprezentativac Srbije i igrač Sakramento Kingsa Bogdan Bogdanović. Sa njim je posle utakmice ekskluzivno razgovarao Aleksandar Žigić.

Bogdan Bogdanović je na svom drugom pojavljivanju na utakmici Zvezda u usponu postigao 15 poena, i imao pet skokova i šest asistencija. Tim "Amerike" odneo je pobedu nad ekipom "Sveta" 161:144.

"Lepo je bilo ponovo učestvovati, jedan dan da uživaš u košarci bez pritiska da pokažeš ono što znaš, bilo je lepo. Igraš protiv najboljih mladih igrača iz lige koji će jednog dana da budu glavni akteri svojih ekipa. Mislim da su navijači uživali u ovoj utakmici, bilo je zabavno i zanimljivo za publiku" rekao je Bogdan posle meča.

"Ol-star" vikend biće nastavljen u subotu veče koja je rezervisana za tri discipline. Prvo će biti održano takmičenje u veštinama (Skills challenge) od 2.00 po srednjoevropskom vremenu, u kojem će svoje znanje i umeće pokazati i Nikola Jokić. Nakon toga uslediće takmičenje u šutiranju trojki, da bi veče zavtvorilo nadmetanje u zakucavanjima, koje tradicionalno privlači najviše pažnje.

Nedelja će biti poslednji dan "Ol-star" vikenda, kada će "koplja ukrstiti" timovi Lebrona Džejmsa i Janisa Adetokunba. "Džoker" iz Sombora učestvovaće u timu grčkog superstara.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво