Sparsi do svih bodova u Vulverhemptonu!

Izvor: Sportske.net, 04.Nov.2018, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sparsi do svih bodova u Vulverhemptonu!

Teška utakmica za Totenhem, imali su 3:0, ali su strahovali do poslednjeg sekunda.

Totenhem nastavlja sa dobrim partijama, danas su uspeli da savladaju Volvse sa 2:3 u veoma neizvesnoj utakmici.

Zanimljivo je bilo od samog početka, Totenhem je bio bolji i do gola je stigao u 27. minutu utakmice. Tada je Erik Lamela odigrao dupli pas u kaznenom prostoru domaćih, dobro naciljao kroz noge i poslao loptu u mrežu.

Samo tri minuta kasnije Lukas Moura postiže >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << novi gol za 0:2, Rui Patrisio je bio nemoćan u ovoj situaciji.

Domaći su bili bolji rival na startu drugog poluvremena, imali su nekoliko propuštenih šansi u tom periodu igre, a onda ih je stigla kazna. Hari Kejn uspeva da postigne svoj novi gol u Premijer ligi ove sezone za velikih 0:3.

Ipak, domaći se nisu predavali, stigli su do gola nakon što je iz penala Ruben Neveš postigao gol za 1:3, igrao se 68. minut, a onda u 79. minutu novi penal za domaćina. Ovoga puta Raul Himenez postiže gol za 2:3 i totalnu neizvesnost do kraja utakmice.

Ipak, promene rezultata nije bilo, Totenhem je imao razlog za zadovoljstvo.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.