Španski mediji kritikuju Murinjov tim: Real Madrid, karikatura

Izvor: Blic, 14.Jan.2013, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španski mediji kritikuju Murinjov tim: Real Madrid, karikatura

"Neki su odigrali veliku utakmicu", izjavio je posle 0:0 u Pamploni sa Osasunom Žoze Murinjo, trener Real Madrida, što je bio povodod da "Marka" na naslovnoj strani konstatuje kako mora biti da se trener Reala šali.

Ovaj list kaže da je Real u Pamploni ličio na karikaturu i pita se šta se dešava sa slavnim klubom. Termini koji se koriste su "očajna utakmica", "neprepoznatljiva ekipa", "bez Kristijana samo jedan šut na gol"...

U konkuretskom "Asu" na naslovnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << strani konstatuje se da Real nije imao "ni igru, ni gol, ni šanse" a glavni naslov je "Bez Kristijana nema raja". U izveštaju se kaže da je ovo bilo "najgore izdanje Reala poslednjih godina". Murinjo je, sa uobičajenom arognacijom, na pitanje novinara da li ga brine loš imidž ekipe odgovorio da je to "tvoje mišljenje sa kojim se ne slažem".

"As" se jednom slikom trudi da dokaže da je gol Kaljehona bio regularan, ali nama se čini da ta slika ipak daje za pravo pomoćnom sudiji jer je igrač Reala "za milimetar" ipak ispred čuvara.

Po običaju, štampa u Barseloni naslađuje se mukama Reala. Tako "Mundo Deportivo" konstatuje da je "Real u provaliji" i najavljuje "+18" u korist Barselone posle meča u Malagi, što se i dogodilo, dok "Sport" na naslovnoj strani, uz veliku sliku Murinja koji od muke hukće, kaže: "Koliko ste loši, Mou".

Sve je više mišljenja da Portugalac na klupi Reala pokušava da isprovocira otpuštanje. Navijači ga još uvek u većini žele na klupi Reala, ali je ta podrška (pre očajnog izdanja u Pamploni) pala na samo 54% i čini se da bi samo trijumf u Ligi šampiona mogao da ga pomiri sa navijačima, pa i novinarima koji su siti njegove prepotencije.

Povezane vesti: Murinjo: Odličan pristup tima bez obzira na remi, nije loš bio ni Kasiljas Murinjo možda ne želi da ide, ali navijači Reala su skoro jednoglasni: Odlazi! Murinjo: Barsa na "+13"? Nema panike, ne odustajem Marka tvrdi da je dogovoren rastanak Reala i Murinja, Portugalac demantuje Ćavi: Mesi igra znatno bolje od Ronalda, a Murinjo se ne bi snašao u Barsi

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.