Šou u Minhenu - Grujić okrenuo rezultat, pa zaradio kopče! (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Avg.2019, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šou u Minhenu - Grujić okrenuo rezultat, pa zaradio kopče! (video)

Gol koji će Srbin dugo pamtiti.

Herta je uspela da preokrene rezultat u prvom poluvremenu meča sa Bajernom u Minhenu.

Bavarci su odlično krenuli golom Levandovskogu 24. minutu, ali je potom usledila furiozna igra Berlinaca.

Ibišević je uz mnogo sreće postigao gol u 36, da bi potom dva minuta kasnije reprezentativac Srbije Marko Grujić iskoristio odličnu asistenciju Ibiševića, zaobišao Nojera i zatresao mrežu za potpuni preokret.

Pogodak >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << možete pogledati OVDE.

Tom prilikom, fudbaler Liverpula na pozajmici u Herti je doživeo povredu nakon sudara sa Pavarom, pa je ubrzo dobio nekoliko kopči na levoj arkadi.

I pored toga, vezista se ubrzo vratio na teren.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grujić ga dao Bajernu i pao posle nokauta! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 16.Avg.2019

Marko Grujić je na sjajan način otvorio novu sezonu! Vezista Herte je u premijernom meču Bundeslige pogodio za vođstvo i preokret Herte u Minhenu protiv Bajerna od 2:1. Iako je Bajern poveo golom Levandovskog, Lukebakio i Grujić su golovima za samo dva minuta okrenuli rezultat u Bavarskoj. Grujić...

Nastavak na MozzartSport.com...

Herojski gol rasečenog Grujića, Bajern iščupao bod na startu Bundeslige

Izvor: RTS, 16.Avg.2019

Fudbaleri Bajerna i Herte odigrali su u Minhenu nerešeno 2:2, na startu nove sezone u Bundesligi. Strelac za goste iz Berlina bio je i srpski igrač Marko Grujić, koji je herojski zatresao mrežu domaćina, uprkos tome što je zaradio rasekotinu arkade neposredno pre šuta na gol. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.