KREĆE BUNDESLIGA Grujić ruši bavarsku tradiciju

Izvor: 011vodič.com, 16.Avg.2019, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KREĆE BUNDESLIGA Grujić ruši bavarsku tradiciju

Ljubitelji atraktivnog, ofanzivnog fudbala kakav se igra samo u Nemačkoj konačno mogu da odahnu – u petak počinje Bundesliga! Kako tradicija nalaže, novo prvenstvo će otvoriti aktuelni šampion, a to je ponovo Bajern.
MAXBET ASISTENCIJA BAYERN – HERTA 1-1&4+, D4+
Bavarci će u Minhenu od 20:30 časova dočekati svog velikog rivala, berlinsku Hertu, čiji dres će i ove sezone nositi Marko Grujić. Mladi srpski vezista će i ove godine biti u Nemačkoj kao pozajmljeni >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << fudbaler Liverpula.
Bajern je osvojio poslednjih sedam titula, a interesantno je da je svaku od tih kampanja započeo trijumfom u 1. kolu. Da stvar bude još zanimljivija, na svakoj od tih utakmica je pobedu obezbedio još u prvom poluvremenu. Kladioničarskim rečnikom, ti mečevi su “došli iz keca”.
Kvota nagoveštava da bi ta tradicija mogla da se ponovi, a za tako nešto je neophodan raspoložen Robert Levandovski. Poljski golgeter je prošle sezone bio najbolji strelac Bajerna, ali i čitave Bundeslige, postigavši 22 gola. Iako je Levandovski veteran u nemačkom fudbalu, jedan neobičan podatak se može izvući iz njegove karijere – nikada u životu nije dao gol protiv Herte, ako se ta utakmica igrala na Alijanc areni u Minhenu.
Neće međutim sve u igri Bajerna zavisiti od Levandovskog. Ono što navijače najtrofejnijeg nemačkog tima brine jeste kako će izgledati krilne pozicije ove sezone. Arjen Roben i Frank Riberi su napustili klub ovog leta, pa je trener Niko Kovač ostao sa nepouzdanim i još uvek nedovoljno dokazanim rešenjima.
Dosadašnju karijeru Kingslija Komana su obeležile ozbiljne povrede kolena, a mladi Francuz je jednom prilikom priznao da je čak i razmišljao o prekidu karijere, samo što ga je jak ugovor sprečio u tome.
U 1. kolu Kupa Nemačke, koji je odigran prošlog ponedeljka, Komanu je protiv Energije Kotbus (3:1) društvo na drugoj strani terena pravio Tomas Miler. Nije to izgledalo loše, pobeda je zabeležena, ali nemački četvrtoligaš nikako nije ozbiljan protivnik.
Pravi izazov za Bajern tek sledi u petak, kada će na Alijanc arenu doći Herta, ekipa koju su Bavarci savladali samo jednom na poslednjih šest takmičarskih susreta.
SRBI U BUNDESLIGI
Matija Nastasić (Šalke)
Miloš Veljković (Verder)
Filip Kostić (Ajntraht)
Mijat Gaćinović (Ajntraht)
Dejan Joveljić (Ajntraht)
Marko Grujić (Herta)
Neven Subotić (Union Berlin)
PET NAJVEĆIH TRANSFERA OVOG LETA
1. Lukas Ernandez (Atletiko Madrid – Bajern) 80.000.000 evra
2. Bendžamin Pavar (Štutgart – Bajern) 35.000.000
3. Kerem Demirbaj (Hofenhajm – Leverkuzen) 32.000.000
4. Mats Humels (Bajern – Dortmund) 30.500.000
5. Torgan Azar (Menhengladbah – Dortmund) 25.500.000

The post KREĆE BUNDESLIGA Grujić ruši bavarsku tradiciju appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Šou u Minhenu - Grujić okrenuo rezultat, pa zaradio kopče! (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Avg.2019

Gol koji će Srbin dugo pamtiti...Herta je uspela da preokrene rezultat u prvom poluvremenu meča sa Bajernom u Minhenu...Bavarci su odlično krenuli golom Levandovskogu 24. minutu, ali je potom usledila furiozna igra Berlinaca...Ibišević je uz mnogo sreće postigao gol u 36, da bi potom dva minuta...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.