Solskjer bez Matića, kakav je Lampardov odgovor? (SASTAVI) (foto)

Izvor: Sportske.net, 11.Avg.2019, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Solskjer bez Matića, kakav je Lampardov odgovor? (SASTAVI) (foto)

Objavljene startne postave za današnji derbi na Old Trafordu.

Voljom žreba, već u pvom kolu Premijer lige imamo veliki derbi, duel Mančester junajteda i Čelsija na Old Trafordu.

Njihov susret počinje u 17 časova i 30 minuta, a sat ranije objavljene su startne postave.

Kao što vidite u prilogu, Ole Gunar Solskjer se odlučio za startnih 11 bez našeg Nemanje Matića, pa će tandem na sredini terena sa Pogbom danas činiti MekTominaj.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Rašford predvodi napad, Grinvud šansu čeka sa klupe, ali najveću pažnju u ekipi Mančester junajteda izaziva njihov novi štoper Hari Megvajer, za koga su ovog leta izdvojili oko 90 miliona.

Novi trener Čelsija Frenk Lampard odlučio je da u špicu zaigra mladi Ejbraham, dok će iskusni Žiru i Alonso čekati šansu sa klupe, a među rezervama je i Ngolo Kante, ljubimac navijača Čelsija

Startne postave su tu, kako sada prognozirate ishod meča?

- Manchester United  -  Chelsea Резултати Уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Pršti na "Old Trafordu", Čelsi bolji, "Đavoli" vode! (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Avg.2019

Dinamično i atraktivno od samog starta u derbiju!..Fudbaleri Mančester junajteda su na startu nove sezone dočekali Čelsi, a nakon 45 minuta igre na "Old Trafordu" vode sa 1:0...OVDE pogledajte sastave...Čini se da je Čelsi bio bolji rival, puleni Frenka Lamparda igraju poprilično otvoreno i stvorili...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.