Posebni dao svojih top 4 - Ma kakav Mančester!

Izvor: Sportske.net, 11.Avg.2019, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Posebni" dao svojih top 4 - "Ma kakav Mančester!"

Odlični stručnjak nije bio naklonjen nekadašnjim poslodavcima.

Danas nas očekuje veliki derbi prvog kola Premijer lige, u 17:30 časova na "Old Traford" počinje meč Mančester junajteda i Čelsija.

Svoj "debi" na novom poslu u tim momentima imaće i Žoze Murinjo, Portugalac je novi analitičar na engleskom Skaj Sportu, prvo zaduženje će mu biti upravo susret timova koje je nekada >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << predvodio.

Pitan je da da svoju prognozu oko mesta koja vode u Ligu šampiona naredne sezone.

"Siti, Totenhem, Liverpul, a onda B tim Mančester Sitija. Nezavisno šta se desi na današnjem meču, čak i da jedan od timova prikaže neverovatnu partiju ne verujem da će uopšte postojati u trci za titulom", izjavio je u svom maniru Murinjo.

Od samog početka se predviđa da će i ova sezone biti trka dva tima, Liverpul i Siti su ubedljivo krenuli u nove pobede, videćemo da li im neko može zasmetati na ovom putu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Solskjer bez Matića, kakav je Lampardov odgovor? (SASTAVI) (foto)

Izvor: Sportske.net, 11.Avg.2019

Objavljene startne postave za današnji derbi na Old Trafordu...Voljom žreba, već u pvom kolu Premijer lige imamo veliki derbi, duel Mančester junajteda i Čelsija na Old Trafordu...Njihov susret počinje u 17 časova i 30 minuta, a sat ranije objavljene su startne postave...Kao što vidite u prilogu,...

Nastavak na Sportske.net...

Robertson: Gladni smo novih trofeja, naše vreme tek dolazi

Izvor: B92, 12.Avg.2019, 16:05

Defanzivac Liverpula Endrju Robertson kaže da je želja svih u klubu da i u ovoj sezoni osvajaju trofeje...Liverpul je u junu po šesti put postao klupski šampion Evrope, a sada imaju priliku da osvoje pehar Superkupa Evrope i klupskog prvaka sveta u decembru...Kada se tome dodaju nove prilike na domaćem...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.