Pršti na Old Trafordu, Čelsi bolji, Đavoli vode! (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Avg.2019, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pršti na "Old Trafordu", Čelsi bolji, "Đavoli" vode! (video)

Dinamično i atraktivno od samog starta u derbiju!

Fudbaleri Mančester junajteda su na startu nove sezone dočekali Čelsi, a nakon 45 minuta igre na "Old Trafordu" vode sa 1:0.

OVDE pogledajte sastave.

Čini se da je Čelsi bio bolji rival, puleni Frenka Lamparda igraju poprilično otvoreno i stvorili su veliki broj prilika pred golom domaćina.

Počeli je stativom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koju je Abraham pogodio u četvrtom minutu.

Usledilo je još par prilika za "Plavce", a onda je Zuma nespretno oborio Marsijala, sudija Tejlor je pokazao na kreč.

VAR je samo potvrdio njegovu odluku, Rašford je preuzeo odgovornost i efektno zatresao mrežu Čelsija sa bele tačke, 1:0.

Usledili su sve jači napadi Čelsija, malo je nedostajalo da ih Rašford još jednom umiri, ali je njegov pogodak iz 35. minuta opravdano poništen zbog očiglednog ofsajda.

A onda, 39. minut, Barkli u sjajnoj prilici, ali De Hea brani, da bi samo dva minuta kasnije sa samo par metera Emerson pogodio prečku!

Nije bilo promene rezultata do kraja prvog dela igre, očekuje nas puno uzbuđenja u nastavku, u to nema sumnje.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Junajtedov "poker" u derbiju, puno posla pred Lampardom! (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Avg.2019

Sjajan početak sezone za ekipu Ole Gunara Solskjera...Fudbaleri Mančester junajteda pobedom su otvorili novu sezonu i to protiv Čelsija, bilo je čak 4:0 (1:0) na "Old Trafordu"...Čelsi je bio bolji rival u prvom poluvremenu, već u četvrtom minutu pogodili su stativu, tačnije to je uradio Abraham...Nakon...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.