Solskjer: Bili smo fantastični, a mnogis u nas kritikovali

Izvor: Vesti-online.com, 19.Feb.2019, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Solskjer: Bili smo fantastični, a mnogis u nas kritikovali

Ole Gunar Solskjer, menadžer Mančeter junajteda, bio je veoma zadovoljan posle pobede nad Čelsijem u osmini finala FA Kupa.

- Mnogi su nas kritikovali posle Pari sen Žermena. Svi igrači su sada uradili ono što sam tražio od njih. Naš nastup je bio fantastičan, taktika nam je veoma dobro funkcionisala - rekao je Solskjer posle utakmice.

- Tražili smo od veznih fudbalera da pristiskaju više i da što više ulaze u kazneni prostor i to je funkcionisalo. Naše >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << branjanje u drugom poluvremenu je bilo sjajno - pričao je Solskjer posle meča.

Kako kaže ovo je bio veliki rezultat za Junajted.

- Čelsi je veoma dobar tim. Imaju svoj način igranja, ali je Mata uradio sjajan posao na Žoržinju. Ovo je veliki rezultat - zaključio je Solskjer.

Junajted će u četvrtfinalu FA Kupa igrati protiv Vulverhemptona.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.