Važno je biti iz Mančestera, Pogbina simultanka na Stamfordu! (POLUVREME) (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Feb.2019, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Važno je biti iz Mančestera, Pogbina simultanka na Stamfordu! (POLUVREME) (video)

Ekipa Mauricija Sarija u ogromnom problemu.

Na poluvremenu utakmice osmine finala između Čelsija i Mančester junajteda, gosti na Stamford bridžu vode sa 2:0.

"Plavci" su u prvih 45 minuta imali blagu terensku inicijativu, a prvi su i pripretili preko Pedra, a potom i Azara.

Usledio je zatim pokušaj Erere, pa je Iguain na drugoj strani bio opasan po gol Junajteda, ali bez konkretnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << učinka.

Prvi bitan trenutak desio se u 31. minutu, Pogba je probio po levoj strani i uputio odličan centaršut, a glavom je bio precizan Ander Erera koji je loptu sproveo pored nemoćnog Kepe.

Čelsi je ponovo pokušavao da nametne svoj ritam, ali sve je palo u vodu u 45. minutu kada je Pol Pogba golom krunisao akciju koju je sam započeo.

Pred domaćim fudbalerima je veoma težak zadatak u drugom poluvremenu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

FA kup - Čelsi nemoćan u Londonu, Junajted na krilima Pogbe do velike pobede! (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Feb.2019

Klupa Mauricija Sarija sada još klimavija...Fudbaleri Mančester junajteda večeras su se plasirali u četvrtfinale FA kupa pošto su u Londonu savladali Čelsi sa 2:0...Domaćin je veoma dobro ušao meč pretio preko Pedra i Azara, da bi potom uzvratio i Erera...Iguain je bio takođe opasan po protivnički...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.