FA kup - Čelsi nemoćan u Londonu, Junajted na krilima Pogbe do velike pobede! (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Feb.2019, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FA kup - Čelsi nemoćan u Londonu, Junajted na krilima Pogbe do velike pobede! (video)

Klupa Mauricija Sarija sada još klimavija.

Fudbaleri Mančester junajteda večeras su se plasirali u četvrtfinale FA kupa pošto su u Londonu savladali Čelsi sa 2:0.

Domaćin je veoma dobro ušao meč pretio preko Pedra i Azara, da bi potom uzvratio i Erera.

Iguain je bio takođe opasan po protivnički gol, ali ono pravo je usledio u 31. minutu.

Probio je Pogba >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << po levoj strani i centrirao loptu u kazneni prostor gde se našao Ander Erera koji je glavom savladao nemoćnog Kepu.

Da stvari budu još gore po "Plavce" potrudio se i Pol Pogba koji je u poslednjim trenucima prvog dela utakmice koji je duplirao prednost "Crvenih đavola", golove u prvog poluvremena možete videti OVDE.

Krenuo je Čelsi na sve ili ništa u drugom poluvremenu, umalo i dobio penal, ali je Frend nakon odgledanog snimka odlučio da nije bilo prekršaja, pa do promene rezultata do kraja meča nije došlo.

Srpski reprezentativac Nemanja Matić odigrao je veoma dobar meč u dresu "Crvenih đavola", ali i požuteo u prvom poluvremenu.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Serija A - Mihina Bolonja plesala, Kolarov utišao Olimpiko i pogurao "Vučicu" do pobede! (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Feb.2019

Bolonji nije pomoglo ni odlično prvo poluvreme...Fudbaleri Rome ostvarili su trijumf u 24. kolu Serije A pošto su na svom terenu savladali Bolonju sa 2:1...Puleni Siniše Mihajlovića su odlično otvorili meč, veoma raspoloženi Sorijano je mogao da postigne gol u nekoliko navrata, ali je sjajni Olsen...

Nastavak na Sportske.net...

Navijači Junajteda isprozivali Sarija, reakcija Čelsijevih navijača - neprocenjiva!

Izvor: Sportske.net, 19.Feb.2019, 00:58

Retko se dešava da dve protivničke grupe navijača usaglase svoja mišljenja...Fudbaleri Mančester junajteda večeras su se plasirali u četvrtfinale FA kupa pošto su u Londonu savladali Čelsi sa 2:0...Bila je to jako dobra partija pulena Ole Gunara Solskjera, Pol Pogba je golom i asistencijom praktično...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.