Navijači Junajteda isprozivali Sarija, reakcija Čelsijevih navijača - neprocenjiva!

Izvor: Sportske.net, 19.Feb.2019, 00:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Junajteda isprozivali Sarija, reakcija Čelsijevih navijača - neprocenjiva!

Retko se dešava da dve protivničke grupe navijača usaglase svoja mišljenja.

Fudbaleri Mančester junajteda večeras su se plasirali u četvrtfinale FA kupa pošto su u Londonu savladali Čelsi sa 2:0.

Bila je to jako dobra partija pulena Ole Gunara Solskjera, Pol Pogba je golom i asistencijom praktično sam rešio pitanje pobednika >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na meču protiv nemoćnog rivala.

Pokušavali su "Plavci" da nametnu svoj ritam, ali su dobro delovali tek u prvih dvadesetak minuta utakmice, nakon primljenog gola sve je palo u vodu.

Nakon drugog, navijači Mančester junajteda su počeli da skandiraju Mauriciju Sariju "dobićeš otkaz ujutru", a reakcija pristalica Čelsija je bila urnebesna - jednostavno su se pridružili protivničkim navijačima u skandiranju.

Sa Stamford Bridža su se čuli i povici "hoćemo Murinja nazad", pretpostavljamo da znate čiji su to navijači bili...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.