Smiljanić: Kvalitetniji smo od Zvezde

Izvor: NaDlanu.com, 20.Mar.2012, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smiljanić: Kvalitetniji smo od Zvezde

Fudbaler Partizana Milan Smiljanić rekao je pred prvi meč polufinala Kupa Srbije protiv Crvene zvezde da su on i njegovi saigrači svesni da su kvalitetniji od protivničkog tima.

"Očekujem da polufinale rešimo već u prvoj utakmici, jer pobedom na 'marakani' faktički obezbedjujemo prolaz. Svesni smo da smo kvalitetniji i da ćemo to pokazati na terenu. Zvezda je u nekom naletu, ali mi gledamo sebe i ako budemo dobro odigrali pobedićemo", rekao je Smiljanić.Golman crno-belih Vladimir Stojković kazao je da se njegova ekipa priprema kao i za svaku utakmicu."Pripremamo se kao i za svaku utakmicu. Svi znaju da će biti teško, Zvezda prepoznatljivo dobro igra od kad je Prosinečki postao trener. Na nama je da pružimo maksimum i da vidimo gde smo", rekao je Stojković.Vezni igrač Partizana Stefan Babović ocenio je da crveno-beli imaju odličan i jak tim.Kapiten Partizana Saša Ilić rekao je da je bitno da njegova ekipa odigra disciplinovano i agresivno da bi napravila dobar rezultat pred revanš meč.Prva utakmica polufinala Kupa Srbije igra se na stadionu Crvene zvezde u sredu u 19.00.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Vladimir Stojković

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.