Stojković: Prosinečki pokrenuo Zvezdu

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Mar.2012, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojković: Prosinečki pokrenuo Zvezdu

Golman crno-belih, Vladimir Stojković, kazao je pred prvi meč polufinala Kupa Srbije protiv Crvene zvezde da se njegova ekipa priprema kao i za svaku utakmicu.
Pripremamo se kao i za svaku utakmicu. Svi znaju da će biti teško, Zvezda prepoznatljivo dobro igra od kad je Prosinečki postao trener. Na nama je da pružimo maksimum i da vidimo gde smo – rekao je Stojković.
Golman >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Partizana, koji je igrao i za Crvenu zvezdu, odbio je da komentariše stvari koje nisu vezane za fudbal.
Vezista crno-belih, Milan Smiljanić, rekao je da su on i njegovi saigrači svesni da su kvalitetniji od protivničkog tima.
Očekujem da polufinale rešimo već u prvoj utakmici, jer pobedom na Marakani faktički obezbeđujemo prolaz. Svesni smo da smo kvalitetniji i da ćemo to pokazati na terenu. Zvezda je u nekom naletu, ali mi gledamo sebe i ako budemo dobro odigrali pobedićemo -  rekao je Smiljanić.
Vezni igrač Partizana, Stefan Babović, ocenio je da crveno-beli imaju odličan i jak tim.
Zvezda ima odličan i jak tim, super su krenuli, igraju dobro, mi ćemo da budemo motivisani kao što smo i uvek. Želimo da ostvarimo pozitivan rezultat i prođemo dalje. Potrudićemo se da ostanemo neporaženi u meču – rekao je Babović.
Kapiten Parnog Valjka, Saša Ilić, rekao je da je bitno da njegova ekipa odigra disciplinovano i agresivno da bi napravila dobar rezultat pred revanš meč.
Gol protiv Crvene zvezde je najlepši osećaj koji fudbaler Partizana može da doživi. Meni je bitno da odigramo disciplinovano i agresivno i napravimo dobar rezultat za revanš – kazao je Ilić.
On je dodao i da protivnik igra nadahnuto u drugom delu sezone, ali da to nije presudno za derbi gde je potrebna posebna inspiracija.
Zvezda ima četiri pobede iz četiri utakmice u prolećnom delu, mi se polako vraćamo u formu, ali u derbiju to nije bitno, već određena inspiracija pojedinca ili ekipe – rekao je kapiten Partizana.
Prva utakmica polufinala Kupa Srbije igra se na stadionu Crvene zvezde u sredu u 19.00.
Pogledaj vesti o: Vladimir Stojković,   Zvezda - Partizan,   Večiti derbi

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Smiljanić: Očekujem da polufinale rešimo već u prvom meču

Izvor: Blic, 20.Mar.2012

Fudbaler Partizana Milan Smiljanić rekao je pred prvi meč polufinala Kupa Srbije protiv Crvene zvezde da su on i njegovi saigrači svesni da su kvalitetniji od večitog rivala..."Očekujem da polufinale rešimo već u prvoj utakmici, jer pobedom na 'Marakani' faktički obezbeđujemo prolaz. Svesni...

Nastavak na Blic...

Stojković: Prosinečki pokrenuo Zvezdu

Izvor: Utakmica.rs, 20.Mar.2012

Golman crno-belih, Vladimir Stojković, kazao je pred prvi meč polufinala Kupa Srbije protiv Crvene zvezde da se njegova ekipa priprema kao i za svaku utakmicu. – Pripremamo se kao i za svaku utakmicu. Svi znaju da će biti teško, Zvezde prepoznatljivo dobro igra od kad...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Smiljanić: Želimo pobedu na "Marakani"

Izvor: Vesti-online.com, 20.Mar.2012

Crvena zvezda će u sredu u prvom meču polufinala Kupa Srbije, dočekati "večitog" rivala, a uprkos činjenici da se ovaj meč igra na Marakani, vezista Partizana Milan Smiljanić potpuno je uveren da njegov tim može da obezbedi prolaz u finale već u prvom od dva duela..."Svi se nadamo da ćemo rešiti...

Nastavak na Vesti-online.com...

Smiljanić: Kvalitetniji smo od Zvezde!

Izvor: NaDlanu.com, 20.Mar.2012

Fudbaler Partizana Milan Smiljanić rekao je pred prvi meč polufinala Kupa Srbije protiv Crvene zvezde da su on i njegovi saigrači svesni da su kvalitetniji od protivničkog tima..."Očekujem da polufinale rešimo već u prvoj utakmici, jer pobedom na 'marakani' faktički obezbeđujemo prolaz. Svesni...

Nastavak na NaDlanu.com...

Kup Srbije: Prekid Zvezdinog posta ili nastavak dominacije Partizana?

Izvor: Sportal.rs, 21.Mar.2012, 10:17

Trenutak istine za Crvenu zvezdu i prekid dominacije crno-belih ili nastavak gazdovanja Partizana u srpskom fudbalu? Fudbaleri Crvene zvezde od 19 časova na našem najvećem stadionu dočekuju Partizan u prvoj utakmici polufinala Kupa Srbije.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.