Šmajhel uhvatio živu iz penala, Lester posustaje, šansa za Čelsi

Izvor: Sportske.net, 23.Jun.2020, 21:08

Šmajhel uhvatio "živu" iz penala, Lester posustaje, šansa za Čelsi

Počelo novo kolo, ali nije baš bilo uzbudljivo na King Paueru.

Fudbaleri Lestera i Brajtona remizirali su rezultatom 0:0 u 31. kolu Premijer lige.

Najveće uzbuđenje na meču videli smo još na samom početku, u 14. minutu, kada je Maupaj promašio penal. Heroj je bio golman Kasper Šmajhel koji je uhvatio živu loptu i sačuvao Lesteru bod.

Lester nije bio posebno uverljiv, pauza je ostavila traga, ali statistika pokazuje da je tim Brendana Rodžersa imao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 10 pokušaja ka golu.

Brajton posle promašenog penala nije imao bolji prilika za gol, pa je podela bodova bila  najpoštenija.

Lester je drugim vezanim remijem propustio šansu da pobegne Čelsiju, koji sada može da priđe na bod, ali za to mora da pobedi Mančester Siti u četvrtak na Stamford Bridžu.

Brajton je ovim remijem napravio korak ka opstanku, ima 33 boda, šest više od Bornmuta i Vest Hema koji su na granici opasne zone.

    Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VAR ponovo "na tapetu" – novi kiks Lestera

Izvor: B92, 23.Jun.2020

Fudbaleri Lestera i Brajtona remizirali su bez golova u 31. kolu Premijer lige, uz kontroverznu odluku sudije u završnici...Lester ni drugi meč od povratka Premijer lige nije uspeo da dođe do pobede, dok je Brajton ponovo ostvario odličan rezultat, posle trjiumfa nad Arsenalom...Gosti su bili jasno...

Nastavak na B92...

Totenhemu tri boda na jedvite jade, na kraju kruna za Kejna!

Izvor: Sportske.net, 23.Jun.2020

Velike probleme je imao Totenhem danas protiv Vest Hema u derbiju Londona...Totenhem je na svom stadionu dočekao Vest Hem u meču Premijer lige, a na kraju je slavio rezultatom 2:0 i to uz autogol gostiju...Nismo u prvom delu meča videli nešto mnogo i od jednih i od drugih osim tvrdih duela na sredini...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.