VAR ponovo na tapetu – novi kiks Lestera

Izvor: B92, 23.Jun.2020, 21:06

VAR ponovo "na tapetu" – novi kiks Lestera

Fudbaleri Lestera i Brajtona remizirali su bez golova u 31. kolu Premijer lige, uz kontroverznu odluku sudije u završnici.

Lester ni drugi meč od povratka Premijer lige nije uspeo da dođe do pobede, dok je Brajton ponovo ostvario odličan rezultat, posle trjiumfa nad Arsenalom.

Gosti su bili jasno bolji rival na King Pauer stadionu u prvom poluvremenu, ali nisu uspeli to da krunišu u 14. minutu posle jedanaesterca.

Loptu je na belu tačku stavio Nil Mope, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << heroj protiv "tobdžija", ali mu je udarac odbranio Kasper Šmajhel.

Lester je bolje zaigrao u drugom poluvremenu, ali obe ekipe nisu uspevale da stvore dobre šanse i da ugroze gol protivnika.

Kontroverzni momenat desio se u 92. minutu utakmice kada je lopta očigledno pogodila štopera Brajtona Dafija u ruku, ali sudija Li Mejson i VAR soba nisu reagovali.

Premijer liga, 31. kolo

utorak:

Lester – Brajton 0:0

21.15 Totenhem – Vest Hem

sreda:

19.00 Mančester junajted – Šefild junajted

19.00 Vulverhempton – Bornmut

19.00 Njukasl – Aston Vila

19.00 Norič – Everton

21.15 Liverpul – Kristal Palas

četvrtak:

19.00 Barnli – Votford

19.00 Sautempton – Arsenal

21.15 Čelsi – Mančester siti

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.