Slovaci šokirali Nemce, Španija sigurna

Izvor: N1 televizija, 29.Maj.2016, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slovaci šokirali Nemce, Španija sigurna

Fudbaleri Španije savladali su Bosnu i Hercegovinu u prijateljskom meču 3:1.

Španija je na duel sa BIH izašla u kombinovam sastavu bez fudbalera Reala, Barse i Sevilje koji su igrali finala evropskih takmičenja.

U ovakvom sastavu istakao se Nolito koji je na startu meča sa dva gola doneo veliku prednost ’Furiji’. Rezultat je smanjio Spahič koji je crvenim kartonom u 45. minutu odmogao svom timu.

Do kraja meča Pedro je u sudijskoj nadoknadi drugog >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << poluvremena pogodio za konačnih 3:1.

Slovaci su sa druge strane šokirali Nemce i posle gola Marija Gomeza iz penala za vođstvo ’Pancera’ uspeli da preokrenu.

Prvo je Marek Hamšik izjednačio u 41. minutu, da bi samo tri minuta kasnije Mihael Duris uspeo da preokrene rezultat. Konačnih 3:1 postavio je Juraj Kučka u 52. minutu.

Selekcija Tuske savladala je Crnu Goru sa minimalnih 1:0. Jedini gol na utakmici postigao je Topal u 94. minutu.

Istim rezultatom Italija je pobedila Škotsku, a strelac je bio Gracijano Pele u 57. minutu.

Prijateljske:

Nemačka – Slovačka 1:3

Španija – BiH 3:1

Rumunija – Ukrajina 3:4

Turska – Crna Gora 1:0

Italija – Škotska 1:0

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.