Slovaci šokirali svetske šampione po kijametu, Furija oduvala Zmajeve (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Maj.2016, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slovaci šokirali svetske šampione po kijametu, 'Furija' oduvala 'Zmajeve' (video)

U sklopu priprema za predstojeće Evropsko prvenstvo viđeno je veliko iznenađenje u Augzburgu, kao i rutina aktuelnog vladara 'starog kontinenta' protiv Bosne i Hercegovne.

Nemačka je povela protiv Slovačke golom Marija Gomeza sa 'bele tačke' nakon 13 minuta prijateljskog susreta u Augzburgu, ali je u finišu prvog poluvremena usledio preokret.

Najpre je Marek Hamšik 'bombom' u 41. minutu poravnao rezultat, a samo tri minuta kasnije Mihal Duriš >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << udarcem glavom nakon kornera Vajsa primorava Lena da ponovo izvadi loptu iz mreže.

Početkom drugog poluvremena Slovaci stiču dva gola prednosti, Juraj Kucka  je uhvatio volej, a lopta prošla i kroz ruke i kroz noge Ter Štegenu, koji je stao među stative nakon velikog odmora - 1:3.

Nedugo potom sudija je bio prinuđen da prekine utakmicu zbog nesnosnog pljuska, a po povratku igrača na teren u vaterpolo uslovima rezultat se nije menjao do kraja.

U švajcarskom gradu Sent Galenu, inače poznatom po velikom broju ex-Yu gastarbajtera, Španija je savladala Bosnu i Hercegovinu sa 3:1.

Nolito je najavio pobedu 'Furije' sa dva majstorska gola u ranoj fazi meča, tačnije u 11. i 18. minutu, a 'Zmajevi' se vraćaju u život zahvaljujući Emiru Spahiću nakon pola sata igre.

Međutim, kapiten BiH u finišu prvog poluvremena dobija crveni karton i taj detalj lišava utakmicu neizvesnosti u nastavku.

Pobedu aktuelnog šampiona Evrope overio je rezrevista Pedro iz 'šteka' u sudijskoj nadokandi.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nolito matirao BIH, Slovaci šokirali Nemce

Izvor: B92, 29.Maj.2016

Reprezentativci Španije savladali su Bosnu i Hercegovinu u prijateljskom meču 3:1. Prvo je Marek Hamšik izjednačio u 41. minutu, da bi samo tri minuta kasnije Mihael Duris uspeo da preokrene rezultat. Konačnih 3:1 postavio je Juraj Kučka u 52. minutu.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.