Vimbldon stigao do trećeg ranga! (video)

Izvor: Sportske.net, 30.Maj.2016, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vimbldon stigao do trećeg ranga! (video)

Adebajo Akinfenva i drugari uspeli su da se plasiraju u treći rang takmičenja u Engleskoj nakon današnje pobede u baražu na Vembliju.

Vimbldon i Plimut su igrali baraž meč za popunu Lige 1, trećeg ranga u Engleskoj, a kao pobednik izašla je ekipa Vimbldona koja je slavila sa 2:0.

Prvi gol na meču postigao je Lajl Tejlor na asistenciju Kenedija, bio je to njegov 23. gol u sezoni, da bi u poslednjim trenucima meča Adebajo Akinfenva iz penala uspeo da postigne >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << gol za konačnih 2:0.

Ova ekipa (AFC Vimbldon) koja je formirana od strane nekadašnjih navijača FC Vimbldona 2002. godine, po prvi put u svojoj istoriji je stigla do ovog ranga.

Oni su od svog osnivanja uspeli da pređu čak 6 rangova i da se sada nađu u Ligi 1, iako su u Ligi 2 zauzeli 7.mesto.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.