Izvor: MozzartSport.com, 02.Jun.2020, 22:08

Slavija je neuništiva: Preživela je i tinedjžersko golmansko čudo iz Pribrama (VIDEO)

Tim iz Praga preživeo na teškom gostovanju – 1:0

U prošlom kolu bila je rapsodija protiv Jabloneca, ove večeri Slavija iz Praga nije bila tako ubedljiva, ali je pokazala da je u ovom trenutku najbolja ekipa u Češkoj. Pribram se dobro držao, oslanjajući se na neverovatne sposobnosti mladog golmana Martina Meličara. Tinedjžer na golu domaćina je činio čuda, nervirao Masopusta, Stančiju, Provoda, Traorea i ostale asove ovogodišnjeg učesnika Lige šampiona. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Držao je Meličer dugo nulu, ali je na kraju morao da potpiše kapitulaciju. Za konačnih 0:1.

Pošteno reći bilo bi nepravedno da je Slavija ostala bez pobede na gostovanju Pribranu. Videlo smo meč nalik Superligi, kada Crvena zvezda i Partizan jurišaju na dupli blok rivala. Sa 10 igrača na 40 metara branio se Pribram, i pokušavao povremeno da iz kontri ugrozi gol lidera. Čak je uspeo nekoliko puta, ali da nije bilo Meličera na golu, Slavija bi već u prvom poluvremenu najavila siguran trijumf.

Meličer je tri puta branio šanse Stančijua, ništa mu nije mogao ni Masopust. Vreme je prolazilo, a Slavija je još jače stiskala. Pravi viktoriju pred golom Pribrana videli smo u drugom poluvremenu. Domaćin se branio još defanzvnije, retko je izlazio iz 16 metara. Što nije stizala odbrana domaćina, branio je mnogo puta pomenuti Meličer.

Međutim, u 80. minutu ništa nije mogao da uradi. Loše je u svom šesnestercu reagovao Sofijan Drame, praktično je ostavio loptu Hrvatu Petru Musi koji je izvršio egzekuciju.

Slavija je došla do 67 boda u prvenstvu, sada ima 11 više u odnosu na Viktoriju Plzen.

ČEŠKA 1 - 27. KOLO

Utorak

Mlada Boleslav - Zlin 1:1 (1:1)

/Budinski 23 - Tatajev 21/

Jablonec - Liberec 0:1 (0:0)

/Malinski 80/

Pribram - Slavija 0:1 (0:0)

/Musa 81/

Sreda

18.00: (5,80) Ostrava (3,90) Plzenj (1,60)

18.00: (2,45) Č. Buđejovice (3,30) Sigma (2,95)

18.00: (2,85) Opava (3,10) Bohemijans (2,60)

18.00: (1,75) Slovačko (3,50) Karvina (5,10)

20.00: (1,22) Sparta (6,25)

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Slavija je neuništiva: Preživela je i tinejdžersko golmansko čudo iz Pribrama (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 03.Jun.2020, 09:29

Tim iz Praga preživeo na teškom gostovanju – 1:0..U prošlom kolu bila je rapsodija protiv Jabloneca, ove večeri Slavija iz Praga nije bila tako ubedljiva, ali je pokazala da je u ovom trenutku najbolja ekipa u Češkoj. Pribram se dobro držao, oslanjajući se na neverovatne sposobnosti mladog...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.