Skols opomenuo padavičara Janga: Sramota je to što radi! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 04.Nov.2015, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skols opomenuo padavičara Janga: Sramota je to što radi! (VIDEO)

"Van Gal je napravio grešku što je pustio igrače poput Van Persija, Velbeka, Čičarita, Januzaja, Di Marije... Voleo bih te igrače sada da vidim u klubu, jer vidite kako igraju"

Zlata vredna tri boda ostala su u Mančesteru posle minimalnog trijumfa nad CSKA, Vejn Runi konačno je prekinuo golgeterski post koji je trajao bezmalo 404 minuta, a Ešli Jang je - Ešli Jang.

Veliku mrlju na nedavnu pobedu Mančester junajteda u četvrtom kolu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << grupne faze Lige šampiona ostavio je engleski krilni napadač, koji je u nedostatku adekvatnih rešenja, ili jednostavno zbog nekih starih navika, pribegao dobrom, starom glumatanju. Skakanju u bazen, kako se žargonski kaže, ili jednostavno - simuliranju.

Posle novog brukanja prvotimca Đavola reagovao je legendarni vezista Junajteda Pol Skols, koji ga je oštro iskritikovao.

"Ešli mora da prestane da radi to što radi! Valjda je i njemu jasno to, ali to je očigledno navika koje ne može da se otarasi. Svaki put kada uradi tako nešto očigledno je i zato mora da izbaci to iz sistema. To je sramotno i Ešli to zna", rekao je Skols u pregledu Lige šampiona na televiziji BT, čiji je stručni konsultant, nakon završenog meča.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.