Siti - Krizni menadžment, zna se ko će voditi tim i u četvrtoj ligi!

Izvor: Sportske.net, 18.Feb.2020, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siti - Krizni menadžment, zna se ko će voditi tim i u četvrtoj ligi!

Klub brzo reagovao na svim poljima, sve je jasnije da su znali da će biti kažnjeni i da su planovi napravljeni.

U Sitiju tvrde da se neće predati, prvi je nogu povukao Gvardiola. On je navodno igračima rekao da od njih očekuje lojalnost, da je spreman da ih vodi i u četvrtoj ligi, ako se, ne samo kazna UEFA održi već bude otvoren krivični postupak koji bi "Građane" mogao da baci u niži rang takmičenja.

I Feran Sorijano direktor kluba, kaže da će, ma šta >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se desi, Siti ostati na okupu, a "San" piše da je stigla poruka od Šeika Mansura da nastavlja da ulaže, bez obzira na gubitke.

Sa igračima je drugačije, klub razgovara sa agentima, deo njihovih ugovora je vezan za bonuse za plasman u Ligu šampiona, to treba rešiti, a samo izbacivanje naredne godine znači gubitak od 200 miliona za Siti.

Posle sportske, sledi i krivično gonjenje, hoćemo li videti Siti petoligaša? https://t.co/dVfz0ChZMf

— Sportske.net (@sportske) February 17, 2020

Ne vidi se kroz kakav budžet će biti pokriven, osim prodaje igrača, mada neki, poput Sterlinga i ne pomišljaju da odu.

U klubu se nadaju da će čitava priča biti završena u Lozani, da će pobediti UEFA i optužbe oko kršenja fer-pleja.

Podršku su dobili od ogorčenog neprijatelja, Gerija Nevila, koji kaže da je FFP najobičnija glupost, da jednostavno vlasnici treba da ulažu i da je novac iz Abu Dabija omogućio Sitiju da stigne i prestigne Juvnajted.

Džejmi Karager dodaje da bi najbolji izlaz za Siti bio da osvoji Ligu šampiona.

"To bi izložilo ruglu UEFA, oni će očajnički želeti da Real eliminiše Siti. Možete da zamislite šta bi se desilo da uzmu evropsku titulu u godini kada su isterani iz takmičenja", smeje se legendarni kapiten Liverpula.

U Sitiju se zabranili članovima kluba da komentarišu na društvenim mrežama odluku UEFA, ali su održali i sastanke sa zaposlenima i uveravali ih da ne paniče, da su im poslovi sigurni, odnosno da nikakva kazna neće ugroziti funkcionisanje kluba.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.