Gvardiola ne napušta brod koji tone, namerava da ostane u Sitiju

Izvor: RTS, 17.Feb.2020, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvardiola ne napušta brod koji tone, namerava da ostane u Sitiju

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola, uprkos kazni koju je Uefa odredila englskom klubu, ne želi da napusti "Etihad", prenose ostrvski mediji.
Uefa je kaznila Mančester siti sa dve godine izuzeća iz evropskih takmičenja zbog kršenja pravila o finansijskom fer pleju, ali Pep Gvardiola ne želi da napusti brod koji tone.

Navodno, Španac je rekao bliskim prijateljima da ne namerava >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da okonča saradnju sa "građanima", iako su za Pepove usluge zainteresovani brojni evropski klubovi.
Gvardiola ima važeći ugovor do kraja sledeće sezone, ali i opciju da na kraju ove napusti kormilo Sitija.
Ostrvski mediji preneli su i izjavu Rahima Sterlinga, koji je rekao da ne razmišlja o promeni sredine i da je maksimalno fokusiran da pomogne Sitiju da ostvari što bolje rezultate u ovoj sezoni. 
Sitijev slučaj daleko je od gotovog, pošto se očekuje da klub uloži žalbu Sudu za sportsku arbitražu na odluku Uefe.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BEZ OBZIRA NA KAZNU: Gvardiola odlučio da ostane u Sitiju!

Izvor: Kurir, 17.Feb.2020

Trener Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je svojim prijateljima da namerava da ostane u tom fudbalskom klubu uprkos dvogodišnjoj suspenziji iz evropskih takmičenja, preneli su danas britanski mediji.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.