Pep već odlučio, Siti obavešten!

Izvor: Sportske.net, 17.Feb.2020, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pep već odlučio, Siti obavešten!

Tačno je, ima klauzulu po kojoj je slobodan ovog leta, ali, Gvardiola vrlo čvrst u svojoj odluci.

U Sitiju će se boriti protiv UEFA, ali bez obzira na ishod, trenera će imati i sledeće godine. Naime, Pep Gvardiola je obavestio klub, da ako budu želeli, on namerava da ostane do kraja ugovora dakle i naredne sezone, bez obzira na ishod žalbe.

Siti je kažnjen sa dve godine neigranja u Ligi šampiona >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i 30 miliona evra, finansijski ovo će pogoditi klub, moraće da promene model finansiranja, pa se strahuje da će najbolji igrači biti prodati jer ne mogu da ih plaćaju.

U subotu je Gvardiola razgovarao sa igračima, tražio od njih da ostanu fokusirani, tu je Evropa pre svega i dueli sa Realom, Siti igra zaostali meč u sredu, ali to neće imati uticaja na tabelu, jer ni pobeda protiv Vest Hema ne znači, bitka za titulu je odavno izgubljena.

Sterling je prvi reagovao na trenerovu inicijativu, on je odbacio sve priče o transferu, njegov agent je rekao da je fokusiran na klub.

.

E sada, problem je plate, ne samo Sterlingove, već i De Brujnove i još nekoliko igrača, Pep može da ode, ima klauzulu u ugovoru da na leto napusti klub, i navodno ponudu Juventusa i PSŽ, ali kako rekosmo on hoće da ostane do kraja. Sane koji će biti prodat, Aguero i Fernandinjo imaju ugovore do kraja sledeće sezone.

Problem je jasno u tome da li igrači žele da ostanu sa smanjenim platama, ako se kazna održi, pluss hoće li biti ikakvog novca za pojačanja. Profesionalni fudbal je surov, a uz kaznu, Siti bi mogao da ostane i bez titule, ali što je najnovija vest i da bude kažnjen oduzimanjem poena zvog prevare na startu sledeće sezone.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kazna Sitiju izbija De Brujneu 3.000.000 evra iz džepa

Izvor: MozzartSport.com, 17.Feb.2020

Skupu cenu će platiti Mančester siti za pokušaj prevare UEFA, ako se ta kazna održi pred Sudom za sportsku arbitražu. Ne samo što će Građani ostati van evropskih kupova u naredne dve godine, nego će morati i da plate globu od 30.000.000 evra. Ali, deo tog novca će im taman doći od – Kevina...

Nastavak na MozzartSport.com...

Siti - Krizni menadžment, zna se ko će voditi tim i u četvrtoj ligi!

Izvor: Sportske.net, 18.Feb.2020, 09:45

Klub brzo reagovao na svim poljima, sve je jasnije da su znali da će biti kažnjeni i da su planovi napravljeni...U Sitiju tvrde da se neće predati, prvi je nogu povukao Gvardiola. On je navodno igračima rekao da od njih očekuje lojalnost, da je spreman da ih vodi i u četvrtoj ligi, ako se, ne samo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.