Sin Milana Jovanovića na Marakani debitovao za Vojvodinu

Izvor: B92, 30.Jul.2023, 23:21

Sin Milana Jovanovića na Marakani debitovao za Vojvodinu

Lazar Jovanović bio je jedan od igrača koje je trener Vojvodine uveo u igru protiv Zvezde u drugom poluvremenu meča u 1. kolu Superlige.

Jovanović junior je nalsednik proslavljenog srpskog reprezentativca Milana Jovanovića i bio je najmlađi akter utakmice na našem najvećem stadionu.

Vojvodina je možda pretrpela ubedljiv poraz od Zvezde na otvaranju sezone (0:5), ali kako je rekao njen trener Radosav Batak posle meča - video je i neke dobre stvari u ovom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rezultatskom debaklu.

Misli pre svega na to da su za "Lale" debitovala deca ovog kluba Stefan Bukinac (18) i Lazar Jovanović (17) - na slici sa brojem 17.

Bukanac je počeo meč u startnoj postavi, jer je Batak odmarao glavnicu snaga (sedmoricu) kako bi ih sačuvao od povrede i umora za Apoel, dok je Jovanović ušao sa klupe dvaedesetak minuta pre kraja.

Bio je ovo zaista veliki dan za obojicu omladinaca.

"Zvuči paradoksalno, ali bilo je dobrih stvari u ovom visokom porazu. Rano dobijen crveni karton... Ali za neku utehu, ne rezultatsku, ali mene kao trenera, to je da smo danas imali dva debitanta, Bukinca koji se predstavio u izvanrednom svetlu, mladog i omladinskog reprezentativca. Isto tako i Lazara Jovanovića. Mislim da smo čak i sa deset igrača bili hrabri, pokušavali da ugrzimo gol i protiv ovakve Zvezde uspeli da stvorimo tri - četiri stopostotne šanse. U nekim momentima smo bili čak u nekom visokom prisitku. Međutm, kad jedna Fiorentina ovde primi pet golova, nama brojčano slabijim, bilo je zaista teško", rekao je Batak odmah posle meča.

Bukinac i Jovanović su izdanci Vošine omladinske škole i deluje da je lepa budućnost pred obojicom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"TREBALO JE DOSUDITI JOŠ JEDAN PENAL ZA ZVEZDU" Bivši arbitar analizirao sporne situacije sa meča na Marakani (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2023, 22:56

Izneo je svoje viđenje situacije...Bivši sudija Zdravko Jokić analizirao je sporne situacije sa meča Crvene zvezde i Vojvodine (5:0) u prvom kolu Mozzart bet Superlige...Crveno-beli su dobili penal posle duela Busnića i Olajinke, a Jokić smatra da je odluka ispravna s tim što mu se ne sviđa...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.