TREBALO JE DOSUDITI JOŠ JEDAN PENAL ZA ZVEZDU Bivši arbitar analizirao sporne situacije sa meča na Marakani (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2023, 22:56

"TREBALO JE DOSUDITI JOŠ JEDAN PENAL ZA ZVEZDU" Bivši arbitar analizirao sporne situacije sa meča na Marakani (VIDEO)

Izneo je svoje viđenje situacije.

Bivši sudija Zdravko Jokić analizirao je sporne situacije sa meča Crvene zvezde i Vojvodine (5:0) u prvom kolu Mozzart bet Superlige.

Crveno-beli su dobili penal posle duela Busnića i Olajinke, a Jokić smatra da je odluka ispravna s tim što mu se ne sviđa govor tela glavnog arbitra.

- Ovde se radi o konfuziji koju je sudija izazvao. Zbunio je i našeg komentatora sa Arene. Nije bilo gaženje, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nego udarac. Umesto da sudija drastičnije pokaže na kazneni udarac, pa da onda opominje igrača, za to vreme ni igrači Zvezde nisu bili sigurni da li je bio penal.

- To je bezobziran start, pogotovo kada se radi da je bilo blizu tetive. Izazvao je sudija nedoumicu neadekvatnim govorom tela.

Aleksandar Busnić je svoju lošu partiju, posle napravljenog penala krunisao i drugim žutim, odnosno crvenim kartonom.

- Ovde imamo obećavajući napad, on gura protivnika s leđa u sprečavanju obećavajućeg napada, to se kažnjava kartonom - ističe Jokić.

Smatra Jokić da je trebalo dosuditi još jedan penal za Zvezdu, nad  Mitrovićem.

- Vidite da je igrač na zemlji gurao loptu rukom, posle dolazi do kontakta ili ne... Ni sudija nije bio siguran, mislim da je sudija bio opušteniji zbog rezultata. Vidite pokret ruke prema lopti. Ovo jeste penal - završio je bivši sudija.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Anja Pavićević glumica i ćerka košarkaškog stručnjaka Đorđija
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.