Simultanka Krisa Vondolovskog protiv Paunovog Čikaga, Katai samo ublažio debakl! (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Maj.2019, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simultanka Krisa Vondolovskog protiv Paunovog Čikaga, Katai samo ublažio debakl! (video)

Neočekivano ubedljiv poraz ekipe Čikago Fajra.

Posle dve vezane pobede bez primljenog gola (Nju Ingland 5:0, Minesota 2:0), ekipa Čikago Fajra koju sa klupe vodi Veljko Paunović, sinoć je pretrpela ubedljiv poraz na gostovanju u San Hozeu, rezultatom 4:1.

Tridesetšestogodišnji fudbaler domaćeg tima Kris Vondolovski bio je nerešiva enigma za odbranu Čikaga, postigao je sva četiri gola za pobedničku ekipu, dva u prvom i dva u drugom poluvremenu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za vođstvo od 4:0.

Vondolovski je legenda San Hozea, od 2009. godine je u ovom klubu.

Tek u 83. minutu gosti stižu do počasnog gola, i to preko Aleksandra Kataija, koji je sa oko 25 metara uputio udarac, lopta je zakačila jednog protivničkog igrača i prevarila golmana - 4:1.

Podsetimo, Katai je bio strelac i u prošlom meču protiv Minesote.

Posle ovog poraza, Čikago je ostao jedno mesto ispod plej-of zone, na osmoj poziciji u Istočnoj konferenciji, sa 4 pobede, 4 remija i 5 poraza od početka sezone.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.