Izvor: MozzartSport.com, 20.Okt.2021, 00:26

Simeone nije pružio ruku, Klop ga brani: Bio je uznemiren zbog poraza (VIDEO)

„Biće sve ok kad se vidimo“, kaže menadžer Liverpula

Mnogo polažu Englezi na fer-plej. Na onaj ceremonijalni deo gde se dvojica trenera rukuju posle utakmice, popiju vince u kancelariji nakon meča i ceo taj protokol. I čim ga neko naruši, odmah dobije salvu kritika po glavi.

Bacili su se večeras i engleski mediji i stručni konsultanti po tv emisijama na Dijega Simeonea, jer se nije rukovao sa Jirgenom Klopom posle poraza Atletika od Liverpula >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u Madridu (3:2).

Kada je sudija Sibert odsvirao za kraj meča, Simeone je gotovo punim sprintom, ne gledajući ni levo ni desno, otrčao u svlačionicu. Kao da je, recimo, imao neke stomačne tegobe... Klop se u prvi mah iznervirao zbog toga, pokazao je prstom prema tunelu u koji je otrčao trener Atletika i vikao da to nije fer sa njegove strane.

No handshake between Simeone and Klopp as the Reds edge Atletico in a five-goal thriller! 😮‍💨

FT: Atletico 2-3 Liverpool pic.twitter.com/V4yYMxCPfr

Ipak, kada se pojavio pred tv kamerama, Klop je bio smireniji i stao je u odbranu kolege sa klupe Atletika.

Želeo sam da se rukujem sa njim, mi smo obojica emotivni tipovi. Ali, on je bio uznemiren zbog poraza, ništa drugo. Sledeći put kad se budemo videli biće sve ok, sigurno ćemo se rukovati“, rekao je Klop.

Bilo je između njih dvojice i malo varnica uoči utakmice, pa je možda i to izbacilo iz takta Dijega Simeonea da ne sačeka kolegu pobednika i pruži mu ruku.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.