Sevilja pronašla napadača

Izvor: Sportske.net, 10.Avg.2018, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sevilja pronašla napadača

Portugalac se nije snašao u Italiji, pa će pokušati u novom klubu.

Mnogo se očekivalo od Andrea Silve, ali on nije ispunio očekivanja u Milanu.

Čelnici kluba nisu zadovoljni njegovim učinkom i nakon samo godinu dana, spremni su da se odreknu usluga ovog mladog napadača.

Andre Silva je 2017. godine stigao iz Porta u Milan za čak 38 miliona evra. Navijači i klub su mislili da će to biti fantastično pojačanje, ali on je na 24 ligaške utakmice postigao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << samo dva gola, zaista premalo.

Leonardo je potvrdio da je Portugalac blizu prelaska u Sevilju, a takođe, klub bi mogao da napusti i Karlos Baka.

Kako prenose španski mediji, u pitanju je pozajmica za koju će Sevilja platiti 5 miliona evra, uz opciju da otkupe igrača na kraju sezone za dodatnih 30 miliona evra.

"Rosoneri" su se već odrekli usluga Nikole Kalinića, koji je prešao u Atletiko Madrid, a u narednih 48 sati će i dvadesetdvogodišnji napač obaviti medicinske preglede i preći u špansku Sevilju.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Đurđević se seli u Tursku?

Izvor: Mondo, 11.Avg.2018, 19:04

Od ranije je poznato da u Olimpijakosu ne računaju na njega, a nova destinacija našeg napadača mogla bi da bude Turska...Foto: MN Press..Uroš Đurđević se nije snašao u svojoj prvoj sezoni u Grčkoj i postigao je tek četiri gola u dresu Olimpijakosa, što nije bilo u skladu s očekivanjima iz...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.