Milan bi da pazari u Rusiji?

Izvor: Sportske.net, 10.Avg.2018, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan bi da pazari u Rusiji?

Fudbaler koji je svojevremeno bio želja Liverpula sada je na meti Milana.

Kvinsi Promes se spominje kao novo pojačanje Milana.

Dvadesetšestogodišnji Holanđanin nastupa za ruski Spartak još od 2014. godine.

Uspostavljen je kontakt između agenta igrača i čelnika Milana, koji ne bi imao ništa protiv da promeni sredinu.

Za sada se ostalo na tom prvom kontaktu i ispipavanju pulsa pošto Rusi traže 25 miliona evra za svoje krilo, što je udaljilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Milan od poslovanja.

Čelnici kluba sa San Sira žele da probaju i vide da li bi Spartak bio zainteresovan za jednogodišnju pozajmicu (plata igrača plus novac za pozajmicu) sa opcijom povratka igrača u Moskvu posle završetka sezone.

Ideja jeste da dolaskom Promsa Milan ojačaja svoje ofanzivne opcije u borbi za Ligu šampiona sledeće sezone.

PIŠE: Stefan Matić

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Sevilja pronašla napadača

Izvor: Sportske.net, 10.Avg.2018

Portugalac se nije snašao u Italiji, pa će pokušati u novom klubu...Mnogo se očekivalo od Andrea Silve, ali on nije ispunio očekivanja u Milanu...Čelnici kluba nisu zadovoljni njegovim učinkom i nakon samo godinu dana, spremni su da se odreknu usluga ovog mladog napadača...Andre Silva je 2017....

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.