Đurđević se seli u Tursku?

Izvor: Mondo, 11.Avg.2018, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurđević se seli u Tursku?

Od ranije je poznato da u Olimpijakosu ne računaju na njega, a nova destinacija našeg napadača mogla bi da bude Turska.

Foto: MN Press

Uroš Đurđević se nije snašao u svojoj prvoj sezoni u Grčkoj i postigao je tek četiri gola u dresu Olimpijakosa, što nije bilo u skladu s očekivanjima iz kluba koji ga je prethodnog leta platio Partizanu oko 2,5 miliona evra.

Olimpijakos >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je imao lošu i turbulentnu sezonu, a Đurđevića je ovog leta sačekao četvrti trener od dolaska u klub - koji ne računa na njega i poručio mu je da nađe novu sredinu.

Kako prenose turski mediji, Đurđević bi mogao da se preseli u Rizespor koji je u potrazi za golgeterom, a prema istim navodima napadač je dao pristanak i trenutno se čeka samo signal Olimpijakosa.

Novi član prvog ranga turskog fudbala želi da dovede Đurđevića na jednogodišnju pozajmicu, a videćemo da li će Olimpijakos pristati na te uslove.

Đurđević je prethodno igrao za Rad, Vitese, Palermo i Partizan.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.