Serija A - Rosoneri petardirali Mihinu Bolonju! (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Jul.2020, 23:42

Serija A - "Rosoneri" petardirali Mihinu Bolonju! (video)

Odlična partija Piolijevih igrača.

Milan je na "San Siru" zabeležio ubedljivu pobedu od 5:1 nad Bolonjom i time nastavio odličnu formu po restartu šampionata.

Krenuli su odmah domaćini u inicijativu, Rebić i Ernandez su prvi zapretili, ali Skorupski je na pravom mestu. Ipak Ernandez još jednom odlično probija po levoj strani i upošljava novajliju Saelmaekersa za prvi gol u 10. minutu.

Ređali su se pokušaji i Hakana Čalhanoglua, ali je Turčin >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iz velike greške golmana Bolonje stigao do gola na ovom meču. Milan vodi sa 2:0 od 24. minuta. Skorupski je bio na pravoj "streljani", Kesi je pokušao par puta, ali golman se odlično postavlja.

Bolonja stiže do iznenađujućeg gola u smiraj prvog dela igre, Tomijasu postiže pravu lepoticu za 2:1 u 44. minutu.

"Rosoneri" ubrzo vraćaju na dva gola prednosti, uz malo sreće Benaser postiže gol u 49. minutu za 3:1 na "San Siru". Već na 4:1 povećava Ante Rebić, hrvatski internacionalac koristi dobar pas Zlatana Ibrahimovića u 57. minutu.

Mogao je Milan i do petog gola, Ernandez i Kesi nisu pak bili dovoljno precizni. Na drugoj strani Santander je imao šansu da smanji rezultat, ali Donaruma siguran.

"Rosoneri" ipak stižu do petog gola večeras, Kalabrija je bio precizan na asistenciju Leaa, igrala se nadoknada drugog poluvremena.

    Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.