Serija A - Na Apeninima ništa novo, Juventus je prvak Italije! (video)

Izvor: Sportske.net, 20.Apr.2019, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija A - Na Apeninima ništa novo, Juventus je prvak Italije! (video)

Bleki naljutio "Staru damu", preokret i proslava u Torinu.

Fudbaleri Juventusa ostvarili su pobedu u 33. kolu italijanske Serije A pošto su na domaćem terenu savladali Fiorentinu nakon preokreta sa 2:1.

Tako su "Bjankoneri" osvojili osmu uzastopnu titulu prvaka Italije pet kola pre kraja prvenstva.

Ono što je trebalo da postane rutina umalo se nije završilo katastrofalno po "Staru damu" pošto je reprezentativac Srbije Nikola Milenković doveo svoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tim u vođstvo nakon samo četiri minuta igre.

I nakon toga je usledila odlična igra izabranika Vinćenca Montele koji su postigli još jedan pogodak, ali je on poništen zbog ofsajda.

Kazna je usledila u 37. minutu kada je Aleks Sandro izjednačio rezultat posle kornera Pjanića sa desne strane.

Da stvar bude gora po Fiorentinu usledio je potpuni preokret, u 53. minutu svoju mrežu je pogodio Pecelja koji je na nesrećan način savladao Lafona.

U nastavku igre videli smo nešto mirniji ritam, ali gosti iz Firence su imali odličnu priliku u finišu susreta kada je Dabou zicer odbranio Šćešni.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milenković zatresao mrežu šampiona – osma uzastopna titula za Juventus

Izvor: B92, 20.Apr.2019

Fudbaleri Juventusa osvojili su osmi put u nizu, a 35. u istoriji titulu šampiona Italije.

Nastavak na B92...

Srpski "poker" u Čikagu, "lepotica" Kataia! (video)

Izvor: Sportske.net, 20.Apr.2019

Sjajan pogodak nekadašnjeg fudbalera Vojvodine i Crvene zvezde...Fudbaleri Čikago Fajera ostvarili su pobedu u sedmom kolu MLS lige pošto su na domaćem terenu savladali Kolorado Rapids sa 4:1...Ekipa koju sa klupe predvodi Veljko Paunović povela je golom Nemanje Nikolića u 34. minutu, ali su gosti...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.